Όλα καλά με Κάρτερ!


Τις τελευταίες ώρες πήγε να δημιουργηθεί θέμα με τον Μαρκ Κάρτερ, ο οποίος με «τιτίβισμα» που έκανε αναρωτήθηκε σχετικά με τις ομάδες που δεν πληρώνουν αυτά που υπογράφουν αρχικά. Στην ΑΕΚ είδαν τα όσα έγραψε ο Αμερικανός γκαρντ και εξεπλάγην από την στάση του, καθώς σε όλη τη διάρκεια της σεζόν ήταν συνεπείς απέναντί του.

Η οφειλή που υπάρχει προς το πρόσωπό του είναι μικρή και οφείλεται στο τραπεζικό σύστημα της χώρας, όπου τα capital controls αποτελούν... τροχοπέδη για τους επενδυτές της χώρας, με την διαδικασία που ακολουθείται για να μεταφερθούν χρήματα στο εξωτερικό να είναι χρονοβόρα. Άλλωστε, το θέμα αυτό ταλανίζει όλες τις ΚΑΕ, αλλά και τις ΠΑΕ που κάνουν συναλλαγές στο εξωτερικό.

Όσο για το... ξέσπασμα του Αμερικανού, φαίνεται πως προήλθε από το γεγονός πως ο Γιούρι Ζντοβτς δεν τον συμπεριέλαβε στα πλάνα του για τη νέα σεζόν και έτσι προχώρησε σε αυτή την κίνηση, η οποία φανέρωσε την πικρία του που δεν θα φορά και τη νέα σεζόν τα κιτρινόμαυρα. Όπως και να'χει όμως, δεν υπήρξε καμία ανησυχία εντός των τειχών σχετικά με τα όσα έγραψε ο Μαρκ Κάρτερ...

Πηγή: enwsi.gr

Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment