Νέος αντίπαλος της ΑΕΚ στο Eurocup!


Η Euroleague ανακοίνωσε τις ομάδες που θα καλύψουν τα κενά των τεσσάρων ομάδων που αποχώρησαν από το Eurocup της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου. Η Λιετκαμπέλις στον όμιλο της ΑΕΚ, αντί της Ρέτζιο Εμίλια.

Παρότι συμπεριλήφθηκαν στην κλήρωση του Eurocup, η Σάσαρι, η Τρέντο, η Καντού και η Ρέτζιο Εμίλια πήραν την απόφαση να μην συμμετάσχουν στη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, κάνοντας πράξη τη σχετική επιθυμία της ιταλικής ομοσπονδίας. Η FIP είχε ταχθεί άλλωστε στο πλευρό της FIBA στον "πόλεμο" που έχει ξεσπάσει με την Euroleague, με την αποχώρηση των τεσσάρων προαναφερθέντων ομάδων να έρχεται ως φυσιολογική εξέλιξη.

Παρότι λοιπόν τοποθετήθηκαν στους τέσσερις ομίλους του Eurocup (με την Ρέτζιο Εμίλια να βρίσκεται σε αυτόν της ΑΕΚ), είπαν "αντίο".

Λίγες ημέρες αργότερα ήρθε η... αναπλήρωσή τους, με την Euroleague να ενημερώνει πως η Λιετκαμπέλις (Λιθουανία), η ΜΖΤ Σκοπίων (Σκόπια), η Κράσνι Οκτιάμπρ (Ρωσία) και η Φουενλαμπράδα (Ισπανία) θα καλύψουν τις τέσσερις κενές θέσεις. Η πρώτη τοποθετήθηκε μάλιστα στον όμιλο της "Ένωσης", αντί της Ρέτζιο Εμίλια.

Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment