Επίσημη διάψευση για τις δήθεν απαγορεύσεις της FIBA από Τσαγκρώνη!Με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο διαψεύστηκε η φημολογία που ήθελε την FIBA να έχει ήδη προχωρήσει σε απόφαση για τη έκδοση των δελτίων των αθλητών της ΑΕΚ. Ο γ.γ. της ΕΟΚ Τάκης Τσαγκρώνης, ο αρμόδιος επί του θέματος και ο άνθρωπος που έχει φρενάρει έως τώρα τις εξελίξεις, μίλησε στο Pamesports και ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει καμία σχετική ενημέρωση από την παγκόσμια ομοσπονδία.

Στο ρεπορτάζ αναφέρονται μεταξύ άλλων τα εξής: Ο τιμ μάνατζερ της ΚΑΕ ΑΕΚ, Γιώργος Χήνας, πήγε την Πέμπτη 28/7 στα γραφεία της ΕΟΚ για να κινήσει τη διαδικασία έκδοσης των δελτίων των νεοαποκτηθέντων παικτών της ομάδας και άκουσε ξανά από τους Γιώργο Βασιλακόπουλο και Τάκη Τσαγκρώνη αυτό που είχε ακούσει και πριν από λίγες μέρες: ότι το θέμα έχει «παγώσει» και δελτία προς το παρόν δεν μπορούν να εκδοθούν.«Αυτό που είπαμε στον εκπρόσωπο της ΑΕΚ είναι ότι δεν μπορούμε τώρα να προχωρήσουμε στην έκδοση των δελτίων, διότι αναμένουμε εντολές από τη FIBA. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε κάποια ενημέρωση σχετικά. Περιμένουμε...», δήλωσε στο Pamesports.gr ο γ.γ. της ΕΟΚ, Τάκης Τσαγκρώνης, διαψεύδοντας ουσιαστικά όσα κυκλοφόρησαν νωρίτερα μέσα στην ημέρα περί επίσημης ενημέρωσης από τη FIBA.

Τέτοια ενημέρωση δεν έχει ούτε η ΚΑΕ ΑΕΚ, άλλωστε δεν θα ήταν δυνατό κάτι τέτοιο, αφού η παγκόσμια ομοσπονδία επικοινωνεί με τους συλλόγους μόνο μέσω των εγχώριων ομοσπονδιών και όχι απ' ευθείας.Ο Τάκης Τσαγκρώνης δεν διευκρίνισε πότε ακριβώς η FIBA θα ενημερώσει για το τι ακριβώς πρέπει να γίνει με την ΑΕΚ, η οποία επέλεξε να αγωνιστεί στο Eurocup.

πηγή

Σχετικά με τον Admin

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment