Δεν υπάρχει βιασύνη για ΤσαϊρέληΣε κανονικούς ρυθμούς κυλάει η ζωή στην ΑΕΚ μιας και από νωρίς φέτος το ρόστερ είναι σχεδόν έτοιμο για την προετοιμασία που θα ξεκινήσει στις 19 Αυγούστου. 

Σαφώς υπάρχει ανάγκη για ακόμα 2 προσθήκες στις θέσεις του "2" και "5" με την υπόθεση του Μιχάλη Τσαϊρέλη να μην καίει τόσο την ΑΕΚ καθώς σίγουρα πρόκειται για ένα παίκτη ψημένο στην Α1 και στην Ευρώπη ωστόσο καλές ευκαιρίες για σέντερ θα υπάρχουν όλο και περισσότερες όσο βαδίζουμε προς τον Αύγουστο.

Με την πλευρά Τσαϊρέλη, που εκπροσωπείται από τον ίδιο μάνατζερ με τον Βασιλειάδη υπάρχει επαφή και σε πρώτη φάση το κασέ του παίκτη δεν είναι απαγορευτικό για την ΑΕΚ, ωστόσο θα εξεταστεί ενδελεχώς οποιαδήποτε μεταγραφική κίνηση από εδώ και στο εξής.

Ακόμα πρέπει να ξεκαθαρίσει τι θα γίνει με τους πιθανούς δανεισμούς Άτις , Τσαλμπούρη και Σκράμπ ώστε να δούμε ποιές θέσεις αδειάζουν στο ρόστερ.

Σχετικά με τον Admin

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment