Προς αναβολή η κλήρωση της Α1 !Μπορεί η κλήρωση ενόψει του «μαραθωνίου» της Α1 για τη σεζόν 2016/2017 να είναι προγραμματισμένη για τις 8 Σεπτεμβρίου, όμως οδηγούμαστε στην αναβολή της!
H κλήρωση του νέου πρωταθλήματος πάει προς αναβολή και ο λόγος είναι το... αδιέξοδο με τον ΟΠΑΠ. Εως τώρα δεν έχει βρεθεί άκρη στις συζητήσεις του ΕΣΑΚΕ με τον κύριο χορηγό του πρωταθλήματος και από τη στιγμή που παραμένει στον «αέρα» αυτό το εξαιρετικά σημαντικό ζήτημα για την ίδια τη βιωσιμότητα των ομάδων, τότε δεν μπορεί να γίνει η κλήρωση.

Αντίθετα, δεν αποτελεί... τροχοπέδη το ότι παραμένει κενή η θέση της 14ης ομάδας, μετά την αποχώρηση της Κηφισιάς, καθώς ακόμα και στην περίπτωση που η κλήρωση γίνει χωρίς να έχει δοθεί η wild card, τότε θα υπάρχει στην κληρωτίδα «Ομάδα Α», όπως εξάλλου γινόταν τα προηγούμενα χρόνια στις κληρώσεις της Euroleague εξαιτίας των προκριματικών.

Πηγή: sdna.gr

Σχετικά με τον Admin

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment