Πρόβλημα στην ΑΕΚ με Ανοσίκε... αλλά!


Δεν έχει γίνει καν η εκδίκαση της προσφυγής στην Ελλάδα, δεν έχει εκδοθεί η απόφαση της ΦΙΜΠΑ ενώ και η ΑΕΚ έχει κάνει καταγγελία στο Νιγηριανό

Επεσαν από τα σύννεφα οι άνθρωποι της ΑΕΚ με τα δημοσιεύματα που θέλουν την ΦΙΜΠΑ να έχει επιδικάσει 250.000 ευρώ στον Ανοσίκε επειδή η ΑΕΚ κατήγγειλε το συμβόλαιο του και τον έδιωξε. Η μεγαλύτερη έκπληξη είναι επειδή δεν υπάρχει ακόμη απόφαση ενώ δεν έχει γίνει ακόμη η εκδίκαση της καταγγελίας της ΑΕΚ στην ΕΟΔΑΚ, δηλαδη στα Ελληνικά δικαστήρια.

Πρόσφατα η ΑΕΚ έστειλε κάποια στοιχεία που ζητήθηκαν για να αρχίσει η έρευνα της υπόθεσης όμως ανεξάρτητα από αυτό ακόμη και στην χειρότερη περίπτωση για την ΑΕΚ το ποσό που μπορεί να επιδικαστεί στον Νιγηριανό δεν θα είναι πάνω από 50.000.

Τόση είναι η διαφορά του συμβολαίου, μαζί με όποια δικαστικά έξοδα, που είχε στην ΑΕΚ από το συμβόλαιο που του έκανε η Ιταλική Μπρίντιζι όπου συνέχισε την καριέρα του αφού ήδη η ΑΕΚ του είχε πληρώσει τις δύο πρώτες δόσεις. Η ΑΕΚ έχει τα δικά της επιχειρήματα με κυρότερο το ότι έχει δεμένο με μαρτυρίες το ότι ο Ανοσίκε αρνήθηκε να παίξει σε αγώνα και περιμένει με ηρεμία την απόφαση. Επίσης έχεικάνει ένσταση ζητώντας να προηγηθεί η απόφαση της ΕΟΔΑΚ.

Πηγή: aek365.gr

Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment