Ο όμιλος της ΑΕΚ!


Όπως αναμενόταν, η ΑΕΚ ανακοίνωσε πως τη νέα σεζόν θα συμμετάσχει στο Basketball Champions League της FIBA!
Η «Ενωση» πριν από λίγες μέρες ανακοίνωσε την αποχώρησή της από το Eurocup και ήταν θέμα ημερών να γνωστοποιήσει τη συμμετοχή της στη νεοσύσταση διοργάνωση της FIBA.
Η ομάδα του Γιούρι Ζντοβτς μάλιστα τοποθετήθηκε απευθείας σε όμιλο του Champions League και συγκεκριμένα στο Ε' γκρουπ της διοργάνωσης, μαζί με Παρτιζάν (Σερβία), Ζιέλονα Γκόρα (Πολωνία), Μπεσίκτας (Τουρκία), Ντινάμο Σάσσαρι (Ιταλία), Λούντβιγκσμπουργκ (Γερμανία), Σαρλερουά (Βέλγιο) και Ζολνόκι Ολάι (Ουγγαρία).

Θυμίζουμε πως αρχικά το Champions League είχε τέσσερις ομίλους των οκτώ ομάδων, με συνολικά 32 ομάδες, όμως πλέον αυτές αυξάνονται σε 40 ομάδες, με τον Ε' όμιλο να περιλαμβάνει και την ΑΕΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«Η διοίκηση της AEK B.C. ανακοινώνει, ότι η «Βασίλισσα» την αγωνιστική περίοδο 2016-2017 θα αγωνίζεται στο Champions League της FIBA.

Η διοργανώτρια αρχή συνεκτιμώντας τη δυναμική της ΑΕΚ και τα λοιπά δεδομένα την τοποθέτησε απευθείας σε όμιλο.

Το γκρουπ E αποτελείται από τους: ΑΕΚ, Παρτιζάν (Σερβία), Ζιέλονα Γκόρα (Πολωνία), Μπεσίκτας (Τουρκία), Ντινάμο Σάσσαρι (Ιταλία), Λούντβιγκσμπουργκ (Γερμανία), Σαρλερουά (Βέλγιο) και Ζολνόκι Ολάι (Ουγγαρία)».

Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment