Στο ακουστικό η ΑΕΚ για Γκόρντον !

Αποτέλεσμα εικόνας για ben gordon

Την Δευτέρα επβεβαιώθηκε το γεγονός πως ο Μάλικ Χέρστον είναι κοντά στην πόρτα της εξόδου καθώς απέτυχε εκ νέου στα εργομετρικά και επομένως η ομάδα θα τον αποδεσμεύσει άμεσα για να βρει τον αντικαταστάτη του.

Ο Βρετανός NBAer Μπεν Γκόρντον φέρεται πως είναι ο διακαής πόθος των διοικούντων στην ΑΕΚ, καθώς ο Μάκης Αγγελόπουλος μετά τις αποχωρήσεις Λουκά και Μάλικ, έδωσε εντολή να αποκτηθεί ένας guard του οποίου το όνομα θα κάνει πάταγο στον κόσμο !

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η ΑΕΚ βρίσκεται σε ανοικτή επικοινωνία με τον Γκόρντον και συνεχίζει το "ψηστήρι" για τον πείσει να αγωνιστεί στην Βασίλισσα τη νέα σεζόν που ξεκινά. Οι δυσκολίες αυτής της μεταγραφής είναι πολλές καθώς ο παίκτης πρέπει αρχικά ναι ικανοποιηθεί οικονομικά και να πειστεί για το πλάνο δημιουργίας μιας ανταγωνιστικής ομάδας.

Οι μάνατζερ του Γκόρντον κάθε άλλο παρά αρνητικοί είναι στο ενδεχόμενο συνεργασίας του Βρετανού με την ΑΕΚ, χωρίς να παραγνωρίζονται όμως οι αρκετά θέματα να ξεπεραστούν γιανα συμβεί αυτό.


Σχετικά με τον Admin

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment