Για τρία χρόνια ακόμα ''κεραυνός''!


Ο Russell Westbrook υπέγραψε το νέο τριετές μάξιμουμ συμβόλαιο που του προσέφερε η Oklahoma City, το οποίο θα τον κάνει πλουσιότερο κατά 85 εκατομμύρια δολάρια.

“Είμαι ευγνώμων που επέκτεινα το συμβόλαιο μου με την Thunder και θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για τον μοναδικό οργανισμό στον οποίον έχω παίξει και έχω αγαπήσει από τότε που επιλέχθηκα στο Draft του ΝΒΑ. Είμαι ενθουσιασμένος που θα προχωρήσω με αυτό το γκρουπ παικτών και θα συνεχίσουμε να παίζουμε μπροστά στους κορυφαίους φιλάθλους του κόσμου” ήταν η πρώτη επίσημη δήλωση του Westbrook μετά την υπογραφή του.

“Ο Russell υπήρξε ένας καταπληκτικός ηγέτης για αυτή την ομάδα από τότε που τον επιλέξαμε στο Draft πριν από οκτώ χρόνια” τόνισε από τη μεριά του ο general manager Sam Presty. “Η ανταγωνιστικότητα του, ο χαρακτήρας του και η μοναδική αθλητική ικανότητα του, τον έχουν προωθήσει στην πρώτη γραμμή αυτού του παιχνιδιού. O Russell προσωποποιεί πολλά από τα χαρακτηριστικά που είναι συνώνυμα της Oklahoma και των κατοίκων της. Είμαστε ενθουσιασμένοι που επέλεξε να συνεχίσει να χτίζει την κληρονομιά της Thunder και να πορευόμαστε μαζί”.

Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment