Το σίριαλ τελειώνει...


Όπως σας είχαμε ενημερώσει από το τέλος της προηγούμενης χρονιάς ο Ζντόβτς δεν υπολόγιζε τον Μαλίκ Χέρστον για την ερχόμενη αγωνιστική σεζόν. 

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ καιρό τώρα προσπαθούν να λύσουν την συνεργασία με τον παίχτη που έχει ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο και ''βαρύ'' συμβόλαιο. Σύμφωνα με πληροφορίες του AekbcFans.Gr ο Χέρστον θα παραμείνει στην ομάδα και την νέα σεζόν και αναγκαστικά θα βρεθεί στα πλάνα του Γιούρι Ζντόβτς και αυτό γιατί δεν έχει κάποια πρόταση στα χέρια του.

Το ενδιαφέρον της Ιταλικής, Βαρέζε ήταν υπαρκτό αλλά δεν υπήρχε επίσημη πρόταση και αυτό επειδή το κασέ του Αμερικανού είναι υψηλό. Στην χρονιά που μας πέρασε ο Μαλίκ Χέρστον δεν έκανε καλή σεζόν με την φανέλα της ΑΕΚ με κάποιες μικρές εξαιρέσεις αλλά από την στιγμή που όπως όλα δείχνουν το θέμα κλείνει και η παραμονή του γίνετε και με την βούλα, θα προσπαθήσει να βοηθήσει την ΑΕΚ να καταφέρει τους στόχους της.

Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment