Ξεκαθαρίζει του Χέρστον μετά την επανεξέτασηΑκόμα ένα θέμα που απασχόλησε έντονα την καθημερινότητα της ΑΕΚ αυτό το καλοκαίρι ήταν το μέλλον του Αμερικανού Μάλικ Χέρστον, ο οποίος δεν πέρασε τα εργομετρικά της Δευτέρας και αναμένεται να επανεξεταστεί ώστε να δρομολογηθούν οι εξελίξεις στο θέμα του συμβολαίου του.

Κάθε παίκτης της ΑΕΚ που έχει συμβόλαιο υποχρεούταν να τηρεί ειδικό πρόγραμμα διατροφής και εκγύμνασης κατά την διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών ώστε να επιστρέψουν σε καλή κατάσταση ενόψει προετοιμασίας.

Δεν αποτελεί μυστικό πως με την πλευρά του Χέρστον υπήρχαν πολλές συζητήσεις με σκοπό να λυθεί το "ηγεμονικό" συμβόλαιο που είχε υπογράψει πέρσυ με την ΑΕΚ.

Οι εμφανίσεις του την περασμένη σεζόν έκαναν τον Ζντόβτς να μην επιθυμεί την παραμονή του στο χτίσιμο της νέας ομάδας και έτσι αναζητήθηκε, ανεπιτυχώς όμως η φόρμουλα αποδέσμευσης του.

Πλέον εάν ο Χέρστον αποτύχει εκ νέου στα εργομετρικά τότε η ΑΕΚ έχει το δικαίωμα να καταγγείλει το συμβόλαιο και να αποδεσμεύση τον παίκτη χωρίς να του καταβάλει κάποιο ποσό.
Σε διαφορετική περίπτωση ο Χέρστον παραμένει κανονικά και υπολογίζεται στο ρόστερ της σεζόν που ξεκινά.

Σχετικά με τον Admin

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment