ΣΕΒΑΣΜΟΣ στην ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ!


Ο άνθρωπος που συγκλόνισε τον κόσμο με την περιγραφή του στον τελικό του ’68, όταν η ΑΕΚ κατέκτησε το Κύπελλο Κυπελλούχων, κόντρα στη Σλάβια Πράγας, αναγκάζεται εν έτη 2016 να ζητά τον σεβασμό προς τη Βασίλισσα από τους ανθρώπους της ΕΟΚ.

Ο Βασίλης Γεωργίου, με ανάρτηση του στο Facebook πήρε θέση για τα όσα κάνει η ΕΟΚ, απειλώντας την ΑΕΚ με τη μη έκδοση των δελτίων των νέων αθλητών της, και ζητά σεβασμό από τη FIBA.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε:

ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ

Ο Βασίλης Γεωργίου γράφει: Τι γίνεται στο μπάσκετ με την ΑΕΚ, κύριοι της ΕΟΚ και της ΦΙΜΠΑ;

Επειδή δεν ήλθε στο δικό σας στρατόπεδο και προτίμησε το Γιούροκαπ απειλείτε ότι δεν της δώσετε δελτία για να παίξει μπάσκετ.

Που φθάσαμε δεσποινίδες, κυρίες και κύριοι το 2016... Να βάζει ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης της ΑΕΚ Μάκης Αγγελόπουλος τα λεφτά του για τη βασίλισσα ΑΕΚ για να την κάνει δύναμη στο Ελληνικό μπάσκετ και να σε απειλούν!

Η λαοφιλής ΑΕΚ είναι η ιστορική ομάδα και η πρώτη που κέρδισε Ευρωπαϊκό κύπελλο.

Να σας θυμίσω 80.000 φίλαθλοι στο Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊό στάδιο το 1968 ΑΕΚ-Σλάβια Πράγας 89-82 και το περίφημο, ΑΕΚ-ΕΛΛΑΣ-ΕΥΡΩΠΗ!

Σεβαστείτε κύριοι την ιστορία, τιμή σας θα είναι και ΠΡΕΠΕΙ.

Γιώργο μου, από εκεί ψηλά που είσαι, Παγκόσμιε Γιώργο Αμερικάνε, να έβλεπες τι κάνουν στην ομάδα σου, οι της ΦΙΜΠΑ και της ΕΟΚ.

Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment