Εντολή Αγγελόπουλου, να φέρουν παιχταρά!


Ολόκληρη η ΑΕΚ κινείται σε ρυθμούς μεταγραφών. 

Η ΠΑΕ ΑΕΚ με γρήγορες κινήσεις και μεθοδικές με διαταγή του Δημήτρη Μελισσανίδη, έκλεισε τον Λέσκοτ όπου είναι ο καλύτερος αμυντικός παίχτης που έχει πατήσει το πόδι του στην Ελλάδα μετά από τον Γκαμάρα που είχε φέρει και πάλι η ΑΕΚ.

Και στην μπασκετική ΑΕΚ κινούνται ''καυτά'' στις μεταγραφικές κινήσεις ώστε να κλείσουν το ρόστερ της ομάδας. Οι διοίκηση της Βασίλισσας ψάχνει παίχτη από το πάνω ράφι που θα δώσει άλλο πρεστίζ και ποιότητα στην ομάδα. Σήμερα τα ξημερώματα εμφανίστηκε το όνομα του NBAer, Μπεν Γκόρντον, όπου αν έρθει θα είναι ΒΟΜΒΑ μεγατόνων και για την ομάδα αλλά και το Ελληνικό μπάσκετ.

Ο Μάκης Αγγελόπουλος έδωσε σαφή εντολή στους συνεργάτες του, ''Πάρτε γρήγορα παίχτη, που θα είναι ηγέτης και θα κάνει την διαφορά, όποιο και αν είναι το κόστος της μεταγραφής''. Αυτό δείχνει ότι η ΑΕΚ και ο πρόεδρος Μάκης Αγγελόπουλος είναι διατεθειμένοι να κάνουν τα πάντα για να ζεστάνουν τον κόσμο και να φέρουν παίχτη-ηγέτη στην ομάδα.

Παναγιώτης Μίχος

Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment