Η ΑΕΚ στο Champions League!


Μετά την επίσημη αποχώρηση της από το EuroCup η ΑΕΚ έφτασε σε συμφωνία με τη FIBA για να συμμετάσχει στο Champions League τη νέα σεζόν.

Το μόνο που απομένει για να ανακοινωθεί και οριστικά είναι να διευθετηθούν ορισμένες λεπτομέρειες. Κοινώς εάν η Ένωση θα τοποθετηθεί απευθείας σε κάποιον από τους ομίλους που δεν περιλαμβάνει ελληνική ομάδα ή θα χρειαστεί να περάσει πρώτα από τη διαδικασία της προκριματικής φάσης.

Το πρώτο σενάριο συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες πάντως, καθώς η FIBA έδωσε μεγάλο αγώνα για να έχει την ΑΕΚ στην νεοσύστατη διοργάνωση της. Η ανακοίνωση της συμμετοχής των «κιτρινόμαυρων» στο Champions League θα γίνει λογικά όταν ξεκαθαρίσει η κατάσταση και με τις υπόλοιπες ομάδες που αποχώρησαν ή θα αποχωρήσουν από το EuroCup.

Η συμφωνία πάντως με την παγκόσμια ομοσπονδία είναι οριστική κάτι που αναμενόταν να γίνει άμεσα εφόσον στην ΑΕΚ πήραν την απόφαση να κάνουν στροφή 180 μοιρών.

Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment