Για πάντα στο Cleveland ο ''Βασιλιάς''!


Παίκτης των Cavaliers για τουλάχιστον δυο (συν ένα) χρόνια ακόμη θα είναι ο LeBron James. Διαβάστε πόσα χρήματα θα εισπράξει ο "King".

Δεν πάει πουθενά! Ο LeBron James έχει ήδη στην πλάτη του εννέα σεζόν στο Cleveland και πλέον θα προσθέσει τουλάχιστον άλλες δυο, πιθανότατα και μια τρίτη, καθώς το βράδυ της Πέμπτης (11/8) συμφώνησε να υπογράψει νέο τριετές συμβόλαιο αντί 99.9 εκατομμυρίων δολαρίων!

Σύμφωνα με το Spotrac, ο "King" θα πάρει 30.9 εκατομμύρια δολάρια τη σεζόν 2016-2017, 33.2 εκατομμύρια δολάρια τη σεζόν 207-2018 και άλλα 35.6 εκατομμύρια δολάρια τη σεζόν 2018-2019, εκτός αν κάνει χρήση της option και μείνει ελεύθερος για να πάρει στα 35 του μια τελευταία πολυετή συμφωνία.

Ο LeBron αποδεικνύει με αυτή την απόφαση ότι δεν σκέφτεται να αποχωρήσει ποτέ ξανά από την πατρίδα του και φέτος θα προσπαθήσει να κάνει το repeat έχοντας ξανά μια εξαιρετική ομάδα και ένα roster που μπορεί να φτάσει μέχρι το τέλος του δρόμου.

Πηγή: NBA Hellas

Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment