ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ενδιαφέρον από τον ΠΑΟ για Μαυροκεφαλίδη;Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης αποτέλεσε χθες και επίσημα παρελθόν από την ΑΕΚ καθώς υπογράφθηκε η λύση του συμβολαίου κοινή συνενέσει.

Ανακοίνωση της διοίκησης της ΑΕΚ δεν υπάρχει ακόμα ώστε να μάθουμε επακριβώς τα αίτια αυτού του ξαφνικού διαζυγίου με έναν παίκτη που αποτέλεσε σημείο αναφορά τόσο αγωνιστικά όσο και εμπορικά για τον Σύλλογο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του site μας ο Παναθηναϊκός είχε τον Ιούλιο (ή έχει και ακόμα) τον Μαυροκεφαλίδη στο μεταγραφικό του στόχαστρο για να ανισχύσει την γραμμή των ψηλών.
(Υπάρχει μεγάλο κενό στην θέση που αγωνίζεται ο Λουκάς καθώς στην θέση "4" αγωνίζεται από το υπάρχον ρόστερ μόνο ο Πατ Καλάθης) 

Κύκλοι της ΚΑΕ ΑΕΚ διαρρέουν πως δεν υπήρχαν ούτε ωφειλές στον παίκτη ούτε αδυναμία τήρησης των συμφωνηθέντων για το συμβόλαιο της σεζόν που ξεκινά.

Σας ενημερώσαμε με χθεσινό άρθρο πως ο Λουκάς θεωρεί πως μπορεί να προσφέρει σε πολύ υψηλό επίπεδο και αυτό σαφώς είναι η Ευρωλίγκα στην οποία θα συμμετάσχει ο Παναθηναϊκός. Συνεπώς το σενάριο περί αγωνιστικού κινήτρου που οδήγησε στην αποχώρηση του Λουκά ευσταθεί ολοένα και πιο πολύ.
Άλλωστε και η "ευρωλιγκάτη" Μακάμπι Τελ Αβίβ τον έχει ψηλά στην λίστα της...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΕΙ Η ΑΕΚ ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΧΕΡΣΤΟΝ !!

Σχετικά με τον Admin

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment