Έρχεται ο Μαυροειδής, παραμένει ο Χαριτόπουλος ιατρικά ο Μάλικ !Εβδομάδα εξελίξεων ξεικνά από αύριο για την Βασίλισσα όπου εν πολλοίς αναμένεται να ξεκαθαρίσει το θέμα του ρόστερ στις θέσεις των ψηλών όπου μετά την αποχώρηση Μαυροκεφαλίδη και την επικείμενη άφιξη Μαυροειδή οι παίκτες που θα απαρτίζουν την ρακέτα την ΑΕΚ μαζί με τον Δημήτρη θα είναι οι Γουίλιαμς, Μιλόσεβιτς και Όουενς. 

Με τα μέχρι ώρα δεδομένα ανοικτό είναι και το ενδεχόμενο παραμονής του Χαριστόπουλου στην ΑΕΚ καθώς ο Έλληνας power forward-center βοηθά στις προπονήσεις παρουσιάζοντας αρκετά ανταγωνιστικά χαρακτηριστικά ειδικά για την Α1 όπου θα πρέπει να παίρνουν ανάσες οι βασικοί παίκτες του ρόστερ.Ο Χαριτόπουλος ξέρει καλά την ελληνική πραγματικότητα, έχει εμπειρία και παραστάσεις να ανταπεξέλθει και επομένως ο Ζντοβτς τον θέλει στο ρόστερ έστω και σαν 4η λύση.

Το μόνο μεγάλο ερωτηματικό (όχι για πολύ βέβαια) είναι το θέμα της παραμονής ή όχι του Μάλικ Χέρστον.Ο Αμερικανός με το ηγεμονικό συμβόλαιο που διατηρεί με την ΑΕΚ δεν μπορεί να ξανακοπεί στα εργομετρικά καθώς έχει ήδη αποτύχει μια φορά.

Οι μετρήσεις του ήταν κάτω από τον μέσο όρο της ομάδας και αυτό είναι ιδιαιτέρως ανησυχητικό στις τάξεις της ΑΕΚ καθώς ο Μάλικ αποτελεί μεγάλο κεφάλαιο για το σύλλογο βάση του βιογραφικού του και του συμβολαίου του.

Δεδομένο είναι πως σε περίπτωση που κοπεί ξανά ο Χέρστον θα κινηθούν διαδικασίες αποδέσμευσης ή και καταγγελείας του συμβολαίου στην FIBA προκειμένου να ξεφορτωθεί η ΑΕΚ το βαρύ συμβόλαιο του Αμερικανού καινα κινηθεί σε μια ποιοτική μεταγραφή στην θέση "2"...

Σχετικά με τον Admin

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment