Ο Λαρεντζάκης στο AekbcFans.Gr: ''Να δώσουμε το 100% μαζί με τον κόσμο μας''


Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης μίλησε στο ΑekbcFans.Gr για την φετινή σεζόν, για το αυριανό δυνατό φιλικό με την πρωταθλήτρια Ευρώπης και για τα αγωνιστικά στοιχεία που δείχνει η ομάδα. Ενώ μίλησε και για τους προσωπικούς και ομαδικούς του στόχους.

Διαβάστε αναλυτικά τι δήλωσε ο ''Λάρι'' στο AekbcFans.Gr:

Δυνατή προετοιμασία, νέοι παίχτες, νέα εμπειρία για εσένα η ΑΕΚ, πως βλέπεις την φετινή χρονιά;

Μέχρι σήμερα έχουμε ξεκινήσει καλά την προετοιμασία, δουλεύουμε καθημερινά σε υψηλούς ρυθμούς, ότι μας δείχνει ο προπονητής προσπαθούμε να το εφαρμόσουμε όσο πιο γρήγορα μπορούμε και περιμένουμε και τους διεθνείς που λείπουν για να δεθεί η ομάδα και να έχουμε ένα καλό υλικό.

Τι εικόνα έχεις προσωπικά από τα φιλικά που έχετε παίξει; 

Έχουμε παίξει δυνατά φιλικά όπως με την Εφές, Μακάμπι και αύριο ΤΣΣΚΑ. Σε όλα τα παιχνίδια ήμασταν κοντά στο σκορ, όλες οι ομάδες αυτές έχουν εμπειρία και δεν έλειπαν παίχτες από αυτούς και επειδή ήμασταν κοντά δείχνει ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Όπως είπα πριν χρειάζεται δουλειά και όχι λόγια, συνεχίζουμε και δουλεύουμε καθημερινά.

Για τον αυριανό παιχνίδι.

Αύριο παίζουμε ένα παιχνίδι με την πρωταθλήτρια Ευρώπης, όπου όπως είδα από το φιλικό παιχνίδι με τον Άρη και αυτή είναι πλήρης. Περιμένω να είμαστε ανταγωνιστικοί και να δώσουμε το 100% μαζί με τον κόσμο μας, οπού θα έρθει για πρώτη φορά φέτος στο γήπεδο, να δείξουμε μια ομαδα που παλεύει για κάθε φάση και κάθε μπάλα και να παίρνουμε αποτελέσματα.

Για τους στόχους του σε προσωπικό και ομαδικό επίπεδο;

Προσωπικούς στόχους δεν έχω, να βοηθήσω όσο μπορώ και να δείξω ότι έκανα δυο χρόνια στο Κολοσσό και να ικανοποιώ τα θέλω του προπονητή και της ομάδας. Και ομαδικοί στόχοι όσο καλύτερη πορεία στην Ευρώπη και όσο ψηλότερα στο πρωτάθλημα.

Παναγιώτης Μίχος

Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment