Ο Κώστας Βασιλειάδης στο AekbcFans.Gr: ''Θα δώσω τα πάντα για να κερδίζει η ΑΕΚ''!


Στο ΑekbcFans.Gr μίλησε ο Κώστας Βασιλειάδης για την χρονιά που έρχεται, για την προετοιμασία αλλά και για την επιστροφή του σαν αντίπαλος στο ''Παλατάκι'' με την φανέλα της ΑΕΚ.

Αναλυτικά η συνεύντεξη του ''βάσκου'':

Μια δυνατή προετοιμασία στην Σλοβενία, δυνατά φιλικά, και συνεχίζεται σε υψηλούς ρυθμούς.

Έχει γίνει πολύ σκληρή προετοιμασία, πολύ τρέξιμο κούραση, καινούργια συστήματα και φιλοσοφία. Για τους παλιούς είναι κάποια γνώριμα πράγματα, για εμάς κάτι καινούργιο. Η διαφορά στην ομάδα είναι ότι περιμένουμε να έρθουν και τα τρία νέα παιδιά που μας λείπουν και θα είναι κάτι σημαντικό. Όλα αυτά σίγουρα θα μας βγουν μέσα στην χρονιά και θα είμαστε έτοιμη για την έναρξη του κυπέλλου, πρωταθλήματος και Ευρώπης.

Το περιμένεις το αυριανό ματς με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας;

Εννοείται πως ναι (...γέλια) και χθες παίξαμε με μια ομάδα πολύ καλή και με ταλέντο. Αύριο παίζουμε με την πρωταθλήτρια Ευρώπης που έχει πολύ ταλέντο όλη η ομάδα και έναν εκπληκτικό προπονητή και αυτό είναι καλό να δείξουμε την ανταγωνιστικότητας μας.

Πρώτο παιχνίδι και με την παρουσία του κόσμου.

Είναι ευκαιρία να δουν την ομαδα, σίγουρα δεν θα είναι αυτό ακριβώς που θα δουν και στο πρωτάθλημα γιατί λείπουν και τα παιδιά όπως είπα αλλά θα δουν μια ανταγωνιστική ομαδα γιατί και οι φίλαθλοι θέλουν να δουν την ομάδα τους να παλεύει.

Για τον ρόλο του ηγέτη που σου έχουν δώσει;

Ηγέτης δεν είναι αυτός που μόνο θα σημειώνει σε κάθε αγώνα είκοσι πόντους. Ο ηγέτης είναι και μέσα στο γήπεδο αλλά και περισσότερο εκτός γηπέδου να ενώνει την ομαδα, να βοηθάει τα νέα παιδιά που έχουμε αρκετούς φέτος και μαζί με τους άλλους έμπειρους παίχτες να κάνουμε μια ομάδα, που είναι πολύ σημαντικό να γίνουμε ομάδα.

Ο ποιο χαβαλές στην ομάδα ποιος είναι;

(...γέλια) Οι ποιο χαβαλές είναι οι Μαυροειδής, Λαρεντζάκης και Μωραίτης που αν και δεκαεφτά χρονών είναι μέσα σε όλα, έχουμε αρκετούς φέτος και γενικά στην προπόνηση και στην ομάδα είμαστε καλά.

Πρώτο ντέρμπι για την ΑΕΚ φέτος είναι στην Θεσσαλονίκη με τον ΠΑΟΚ, για εσένα είναι μια μεγάλη επιστροφή, πως θα το αντιμετωπίσεις;

Σίγουρα με ηρεμία, έγιναν πολλά πράγματα το καλοκαίρι αλλά τα συναισθήματα τα δικά μου δεν αλλάζουν. Θα μπω μέσα στο γήπεδο και θα δώσω τα πάντα για την ομάδα για να κερδίσει, πρώτο και κυριότερο. Μετά από αυτό που έγινε όλο το καλοκαίρι δεν νομίζω να γίνει κάτι, υπάρχει μια αλληλοεκτίμηση νομίζω.

Από την ημέρα της ανακοίνωσης της μεταγραφής σου, ο κόσμος σε αγάπησε και έδειξε ότι περιμένει πολλά από εσένα, ένα μήνυμα στον κόσμο της ΑΕΚ.

Η δουλεία το δείχνει αυτό, φέτος είμαι καλύτερα και σωματικά και πνευματικά. Δουλεύω αρκετά και σκληρά για να είμαι όσο πιο έτοιμος για να βοηθήσω την ΑΕΚ να κερδίζει κάθε παιχνίδι. Όπως έκανε σε όλες τις ομάδες που έχω αγωνιστεί αυτό θα κάνω και τώρα, θα δώσω τα πάντα. Αυτό που να περιμένει ο κόσμος είναι ότι θα δώσω τα πάντα για να κερδίσει η ΑΕΚ.

Το κεφάλαιο Εθνική Ελλάδος;

Όταν και αν καλεστώ, γιατί γίνεται μια ανανέωση στην Εθνική, αν καλεστώ θα είμαι έτοιμος.

Παναγιώτης Μίχος

Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment