Ο Μαυροειδής στο AekbcFans.Gr: ''Σαν να μην έφυγα ποτέ''!


Μετά τους Κώστα Βασιλειάδη και Γιαννούλη Λαρεντζάκη και ο Δημήτρης Μαυροειδής μίλησε στο AekbcFans.Gr για ότι ήταν σαν να μην έφυγε ποτέ από την ομάδα. Μίλησε για τον κόσμο, ενώ έστειλε και μήνυμα στον φίλαθλο κόσμο της ΑΕΚ και υπέδειξε τους στόχους της σεζόν.

Αναλυτικά όσα είπε ο ''γιατρός'' της ομάδας μας στο AekbcFans.Gr:

Γίνετε μια νέα αρχή, σκληρή προετοιμασία, εσύ πήγες τις τελευταίες μέρες στην Σλοβενία.

Είμαστε σε καλό σημείο, δύσκολη προετοιμασία, αρκετή κούραση. Λείπουν κάποια παιδιά από την ομάδα, έχουμε δείξει κάποιο θετικό πρόσωπο και μια ταυτότητα στα φιλικά, θέλουμε βελτίωση και είμαστε σε καλό δρόμο. Υγεία να έχουμε όλοι και μπορούμε να φτάσουμε ψηλά.

Ήθελες ΑΕΚ.

Εντάξει ναι, ήθελα για διάφορους λόγους. Νομίζω ότι μου ταίριαζε, είχα ένα δέσιμο με την ομαδα και τον κόσμο. Υπήρχε κάποιο πρόβλημα στη αρχή, μετά με όλα αυτά που έγιναν με τον Λουκά ήρθα και ήταν σαν να μην έφυγα ποτέ.

Ο κόσμος σε ήθελε στην ομάδα. 

Ο κόσμος έχει καταλάβει ότι δίνω ότι έχω και δεν έχω, μόνο και μόνο για να νικάει η ΑΕΚ και μετά από εκεί και πέρα πολεμάω για την ομάδα και θέλω να συνεχίσω να δίνω τα πάντα για την ομάδα και τον κόσμο.

Για το φιλικό ματς με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας;

Είναι ένα δυνατό φιλικό με την πρωταθλήτρια Ευρώπης, εμείς δεν είμαστε ακόμα στο σημείο που θέλουμε αλλά θα βελτιωθούμε. Θα δείξουμε ένα καλό πρόσωπο και είναι μια εμπειρία για τους νέους της ομάδας.

Λένε ότι είσαι ο ποιο χαβαλές στην ομάδα.

(...γέλια) Πρέπει να υπάρχει κάποιος στην ομάδα όπου θα κάνει χαβαλέ, έτσι δενόμαστε και μέσα από αυτό όταν έρθουν δύσκολες στιγμές θα μπορέσουμε να ξεπεράσουμε τα προβλήματα μέσα στην χρονιά μόνο αν είμαστε δεμένη.

Ένα μήνυμα για τον κόσμο και ο στόχος της χρονιάς;

Θέλουμε τον κόσμο να έρχεται στο γήπεδο, θα δίνουμε ότι έχουμε και δεν έχουμε, θα παίζουμε και θεαματικά, η ομάδα μας να κερδίζει. Ο κόσμος θα μας βοηθήσει ακόμα πιο πολύ. Ο στόχος είναι η τρίτη θέση γιατί το πιο ψηλά ξέρουμε ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο, ένας τελικός κυπέλλου είναι ένας εφικτός στόχος και σε μια νέα διοργάνωση όπως το Champions League μπορούμε να φτάσουμε στο Final-4.

Παναγιώτης Μίχος

Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment