Αποκαλυπτήρια για την Βασίλισσα σήμερα με την ΤΣΚΑ Μόσχας !Την Πρωταθλήτρια Ευρώπης, ΤΣΚΑ Μόσχας υποδέχεται σήμερα στο ΟΑΚΑ (19.00,aekbcfans.gr) , η ΑΕΚ στον αγώνα που θα αποτέλεσει τα αποκαλυτπήρια της νέα ομάδας που ετοιμάζει ο Ζντοβτς ενόψει των υποχρεώσεων μας σε Ελλάδα και Ευρώπη !

Η ΑΕΚ περιμένει τον κόσμο της να γιορτάσει μαζί της το μεγάλο αυτό φιλικό-γιορτή του μπάσκετ και να παρουσιάσει το νέο ανταγωνιστικό της σύνολο απέναντι στην κορυφαία ομάδα της περσινής Ευρωλίγκας !

Η ΑΕΚ θα παραταχθεί ξανά χωρίς του διεθνής της παίκτες όμως άπαντες θέλουν να δείξουν πράγματα κόντρα στους Ρώσσους που νίκησαν προ ολίγων ημερών Άρη και ΠΑΟΚ.

Η διάθεση των εισιτηρίων συνεχίζεται κανονικά μέσω Διαδικτύου και από τα Γραφεία της ΑΕΚ B.C.

Τιμές εισιτηρίων: 5€, 10€, 20€.

Nα σημειωθεί, ότι την ημέρα του αγώνα με ΤΣΣΚΑ δεν θα πωλούνται εισιτήρια Διαρκείας από τα Γραφεία της ΑΕΚ Β.C. H διάθεση των Διαρκείας θα συνεχιστεί κανονικά από την Πέμπτη 15/09 και ώρα 11:00.

Κάντε εγγραφή στην επίσημη σελίδα http://www.aekbc.gr και στα socialmedia της ΑΕΚ και κάντε την ομάδα μας "Βασίλισσα" και στο διαδίκτυo

Στο παρακάτω link τα εισίτηρια: https://www.viva.gr/tickets/sports/kae-aek-eisitiria-agonon-16-17/

Η ΑΕΚ ενημερώνει ότι για την έκδοση εισιτηρίων απαιτούνται: Ονοματεπώνυμο, ΑΜΚΑ, Επικυρωμένο έγγραφο ταυτοποίησης (ταυτότητα, δίπλωμα ή διαβατήριο)

Σχετικά με τον Admin

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment