"Μαζί παίζουμε καλύτερα "Ανακοίνωση εξέδωσε η ΚΑΕ ΑΕΚ για τα εισιτήρια διαρκείας της νέας περιόδου, κάνοντας παράλληλα κάλεσμα στον κόσμο να σταθεί και πάλι στο πλευρό της Βασίλισσας. Αυτή αναφέρει:


“AEK B.C. Εισιτήρια Διαρκείας 2016-17

H AEK B.C. ανανεώνει το κάλεσμά της στους φιλάθλους της ομάδας για να σταθούν δίπλα στην Βασίλισσα την νέα αγωνιστική σεζόν.

Με το μήνυμα « ΜΑΖΙ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ» που πλέον ενώνει Διοίκηση, παίκτες και φιλάθλους, η ΑΕΚ B.C. παρουσιάζεται έτοιμη να ανταπεξέλθει στους υψηλούς στόχους της ομάδας και να ανταποδώσει την αγάπη ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ του κόσμου της.

Με ειδικές κατηγορίες εισιτηρίων διαρκείας για οικογένειες, φοιτητές και ανέργους η ΑΕΚ B.C. εκδίδει νέα εισιτήρια με τις τιμές να παραμένουν ίδιες με την περασμένη περίοδο και προσιτές για όλους.

Ένωσε κ εσύ την φωνή σου με της «Βασίλισσας» και διαμόρφωσε μαζί με την ομάδα στο παρκέ το μέλλον που η ένδοξη ιστορία της επιβάλλει.

Για περισσότερες πληροφορίες και αγορά εισιτηρίων πατήστε: http://bit.ly/29vtBtN ”

Και το ραδιοφωνικό σποτ για τα διαρκείας της Βασίλισσας:

Σχετικά με τον Admin

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment