Απολαυστικός Ντίξον στο ντεμπούτο του!


Όσοι παρακολούθησαν το χθεσινό φιλικό με την Τόφας για το διεθνές τουρνουά που διεξάγετε στην Προύσα, ένα πράγμα τους εντυπωσίασε και αυτό ήταν ο Μαίκλ Ντίξον, όπου πραγματοποίησε μια εκπληκτική εμφάνιση στο ντεμπούτο του με την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Με φόρα ήρθε από τους αγώνες με την Εθνική Γεωργίας όπου οι εμφανίσεις ήταν πολύ καλές και βοήθησε σημαντικά την Εθνική του ομάδα. Χθες ο Μαίκλ Ντίξον έδειξε πως δεν χρειάζεται πολύ χρόνο ώστε να προσαρμοστεί στην ΑΕΚ αφού στο ντεμπούτο του (αν και φιλικό) σημείωσε 24 πόντους. Όσοι είδαν τον αγώνα, ειδικά το δεύτερο ημίχρονο για τον Γεωργιανό γκάρντ της ΑΕΚ ήταν απολαυστικό και δημιουργικό και άπαντες κατάλαβαν ότι η Βασίλισσα έχει ένα πολύ δυνατό ''όπλο'' στα χέρια της.

Είναι ένας παίχτης όπου θα κάνει την διαφορά φέτος και θα παίρνει παιχνίδια στις πλάτες του αφού από τον πρώτο κιόλας ματς έδειξε ότι δεν φοβάται να πάρει προσπάθειες και είναι αποφασιστικός.

Άρα κλείνουμε προς το ότι το πρώτο δείγμα του νέου παίχτη της ΑΕΚ ήταν πολύ θετικό.


Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment