Ντίξον «Είμαι ενθουσιασμένος με την ΑΕΚ. Ήρθα για νίκες! »Ενθουσιασμένος που βρίσκεται στην ΑΕΚ και έτοιμος να δουλέψει σκληρά για να είναι έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα δήλωσε ο Μάικλ Ντίξον που πλέον στην βρίσκεται στην Αθήνα.
 «Ήταν μια μακρά σεζόν για μένα. Είμαι χαρούμενος που κατάφερα να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της. Τώρα είμαι… σούπερ ενθουσιασμένος που βρίσκομαι στην ΑΕΚ. Δεν βλέπω την ώρα να ξεκινήσει η σεζόν" τόνισε αρχικά.

Σχετικά με τα επτά τρίποντα που έβαλε κόντρα στο Μαυροβούνιο, πριν από μερικές ώρες, τόνισε: «Δούλεψα πάρα πολύ το σουτ μου όλο αυτό το διάστημα. Είναι αυτό που ξέρω να κάνω, αυτό για το οποίο.. ζω. Υπόσχομαι πως θα το βελτιώσω ακόμα περισσότερο και θα βοηθήσω ακόμα περισσότερο την ομάδα. Θα είμαι έτοιμος».

Αναφορικά με το τι γνωρίζει για την ομάδα δήλωσε: «Είναι μια ομάδα που έχει πολύ καλούς Έλληνες παίκτες, αλλά και κάποιους πολύ καλούς ξένους. Θέλω να μπω το συντομότερο δυνατό στο κλίμα της ομάδας και να αποκτήσω οικειότητα με το προπονητικό επιτελείο. Αυτό που μετράει είναι οι νίκες!»

Σχετικά με τον Admin

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment