Πρώτος γύρος: ΔΥΣΚΟΛΟΣ!


Η ΑΕΚ σε λίγες μέρες θα ξεκινήσει τις επίσημες διοργανώσεις σε πρωτάθλημα και Champions League. Αυτός ο πρώτος γύρος για την Βασίλισσα μόνο εύκολος δεν είναι και θα εξηγήσουμε το γιατί αναλυτικά.

Ο πρώτος γύρος για την ΑΕΚ έχει μια μεγάλη δυσκολία που ονομάζεται: πολλά ταξίδια. Αυτό είναι και το μόνο πρόβλημα αλλά ας το δούμε λίγο πιο αναλυτικά το όλο θέμα. 

Η ΑΕΚ ξεκινάει τις υποχρεώσεις της στην Basket League εκτός έδρας στην Πάτρα με τον Απόλλων. Στο πρώτο γύρο του πρωταθλήματος έχει εφτά ματς εκτός έδρας από τα δεκατρία σύνολο. Αυτά είναι με την σειρά: Στη Πάτρα με τον Απόλλων την πρώτη αγωνιστική, τρίτη αγωνιστική στην Εύβοια με αντίπαλο την Κύμη, τέταρτη αγωνιστική ταξιδεύει στα Τρίκαλα που θα αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα. Την έκτη αγωνιστική έρχεται το πρώτο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη. Έπειτα το επόμενο εκτός είναι με τον Ολυμπιακό την όγδοη αγωνιστική αλλά αυτό δεν λογίζεται ως ταξίδι όπως αυτό και με τον Παναθηναϊκό την δέκατη αγωνιστική.

Την δωδέκατη αγωνιστική η ΑΕΚ τα ταξιδέψει στην Ρόδο όπου θα αντιμετωπίσει τον Κολοσσό, όπου αυτό θα είναι το τελευταίο ταξίδι της Βασίλισσας για το πρώτο γύρο του πρωταθλήματος. Αλλά τα ταξίδια δεν τελείωσαν αφού η ομάδα το Γιούρι Ζντόβτς έχει και αυτά τα ταξίδια του εξωτερικού για τους αγώνες του Champions League. 

Τα ταξίδια στο εξωτερικό ξεκινάνε από την δεύτερη αγωνιστική των Ευρωπαικων ματς της Βασίλισσας με την Σαρλερουά στο Βέλγιο, ενώ την πέμπτη αγωνιστική θα ταξιδέψει στην Γερμανία, συγκεκριμένα στην Στουτγάρδη όπου θα αντιμετωπίσει την Λούντβιγκσμπουργκ. Την έβδομη και τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου στο Champions League η ΑΕΚ θα την τελειώσει στην Πολωνία με την Ζιέλονα Γκόρα.

Άρα έχουμε και λέμε ότι η ΑΕΚ στο πρώτο γύρο των δύο διοργανώσεων έχει στο δρόμο της, οχτώ δύσκολα ταξίδια, αυτό σημαίνει ότι και οι παίχτες αλλά και το τεχνικό επιτελείο γενικά θα είναι κουρασμένο και πρέπει να προετοιμαστούν όσο καλύτερα γίνεται για τα δύσκολα παιχνίδια που έρχονται. Ο Γιούρι Ζντόβτς έχει να διαχειριστεί μια ομάδα και πρέπει να κάνει καλό rotation ώστε και οι παίχτες να μην εξαντληθούν αλλά και να υπάρχει μια ομαλή κατάσταση.

Παναγιώτης Μίχος

Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment