Η μεγάλη επιστροφή...


Η κλήρωση του πρωταθλήματος της Basket League πραγματοποιήθηκε χθες στην Θεσσαλονίκη. Η κληρωτίδα έστειλε την ΑΕΚ την πρώτη αγωνιστική να ταξιδέψει στην Πάτρα όπου θα αγωνιστεί με τον Απόλλων. 

Το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς στην Basket League θα γίνει την δεύτερη αγωνιστική αφού τα μπαλάκια της κλήρωσης βγάλανε το ''ντέρμπι των αιωνίων'' νωρίς-νωρίς. Για την ΑΕΚ το πρώτο ντέρμπι στην σεζόν είναι προγραμματισμένο για την έκτη αγωνιστική στο ''PAOK Sports Arena'' στην Θεσσαλονίκη.

Έτσι λοιπόν για την Βασίλισσα είναι το πρώτο ντέρμπι της σεζόν αλλά και για έναν παίχτης της, μια μεγάλη επιστροφή. Ο λόγος...(;;) ο λόγος για τον Κώστα Βασιλειάδη όπου αγαπήθηκε όσο (πολύ) λίγοι στο Παλατάκι και αυτήν την φορά επιστρέφει σαν αντίπαλος.

Ένα ιδιαίτερο ματς σε μια κλασσική ''καυτή'' έδρα του Ελληνικού μπάσκετ, με τρομερά παιχνίδια να έχουν διεξαχθεί σε αυτό το γήπεδο αλλά και ιδιαίτερο ματς για τον Έλληνα άσσο της Ένωσης.

Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment