Στην Β Ισπανίας συνεχίζει ο Νώντας !Στη Χώρα των Βάσκων μετακομίζει ο Νώντας Παπαντωνίου που συμφώνησε σε όλα και ανακοινώθηκε από την Αραμπέρι. Πρόκειται για ομάδα της Βιτόρια που αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία του ισπανικού μπάσκετ. Ο Παπαντωνίου είναι η πρώτη μεταγραφή της Αραμπέρι που στην ανακοίνωση της απόκτησης του μιλάει για έναν παίκτη με χαρακτήρα, εξαιρετικό στην άμυνα και στο πικ εν ρολ. Η Αραμπέρι ανέβηκε φέτος στη Β' Ισπανίας.

Ο Νώντας Παπαντωνίου μίλησε στον ΣΠΟΡ fm, για την μεταγραφή του στην ισπανική Αραμπέρι, τονίζοντας πως είναι ένα νέο ξεκίνημα για τον ίδιο και ελπίζει να πετύχει. Μίλησε επίσης για την ΑΕΚ λέγοντας πως ο Μάκης Αγγελόπουλος έχει ιδιαίτερη σχέση με την ομάδα, χωρίς να κάνει παρεμβάσεις στους παίκτες. Τέλος μίλησε για την αποχώρηση του Λουκά Μαυροκεφαλίδη από την Ένωση

Αναλυτικά

-για την απόφασή του να αγωνιστεί στην ισπανική, Αραμπέρι

«Από την στιγμή που δεν τηρήθηκε το συμβόλαιο που είχα με την ΑΕΚ η επιλογή μου ήταν το εξωτερικό. Μου δίνεται μια ευκαιρία στο εξωτερικό με έναν σύλλογο που βρίσκεται στη Β’ Ισπανίας αλλά θέλει να κάνει ένα καλό πρωτάθλημα και να ανέβει. Πρόκειται για μια ομάδα που έχει την υποστήριξη της Κάχα Λαμποράλ.

Ήταν μια απόφαση που πήρα και ελπίζω ότι θα μου βγει σε καλό. Μπαίνω σε μια άλλη νοοτροπία παιχνιδιού. Έχω μιλήσει με τους Έλληνες που παίζουν στην Ισπανία και όλοι μου είπαν τα καλύτερα για την Ισπανία. Ελπίζω όλα να πάνε καλά.

Ελπίζω μέσω της Αραμπέρι να πάρω μια καλύτερη μεταγραφή. Δεν πιστεύω ότι θα μου ερχόταν κάτι καλύτερο. Ήταν καιρός να κάνω ένα βήμα να πάω στη Β’ Ισπανίας και να ελπίζω σε κάτι καλύτερο στη συνέχεια».

-για την περσινή σεζόν στην ΑΕΚ:

«Ήταν δύσκολα τα πράγματα πέρσι. Πάντως ο Αγγελόπουλος έχει ιδιαίτερη σχέση με την ομάδα. Ποτέ δεν παρενέβη στη δουλειά μας και δεν είχαμε φασαρία μετά από κάποια κακή ήττα, και μάλιστα κάναμε πολλές»

-για την αποχώρηση του Μαυροκεφαλίδη από την ΑΕΚ:


«Ήταν ο ηγέτης της ομάδας. Και πιστεύω ότι φέτος θα είναι μια τρομερά μεγάλη απώλεια. Θα είναι μια άλλη ομάδα η ΑΕΚ χωρίς αυτόν. Δεν υπάρχει παίκτης σαν τον Λουκά. Δεν υπάρχει ούτε και ξένος παίκτης με την ικανότητα αυτή. Ελπίζω να βγει σε καλό στην ΑΕΚ αλλά και –φυσικά- και στον Λουκά».

Σχετικά με τον Admin

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment