Στα 1000 εισιτήρια η προπώληση για το ΑΕΚ - Μπεσίκτας !Παρά τον… διαδυκτιακό ξεσηκωμό που έχουν προκαλέσει οι εκπληκτικές εμφανίσεις της Βασίλισσας η προπώληση των εισιτηρίων για το μεγάλο αυριανό παιχνίδι της ΑΕΚ με την Μπεσίκτας δεν έχει φτασει στο αναμενόμενο ύψος. 

Η εκπληκτική φετινή ΑΕΚ που παραμένει αήττητη και χωρις να έχει δεχτεί πάνω από 60 πόντους σε έξι ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη υποδέχεται την επίσης αήττητη Μπεσίκτας στο μεγάλο ντέρμπι που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την πρώτη θέση του ομίλου ενωκάποιοι το θεωρούν και το μεγαλύτερο ντέρμπι όλης της διοργάνωσης. 

Στην ΑΕΚ πάντως αισιοδοξούν ότι τα μηνύματα που παίρνουν θα μετατραπούν σε φυσική παρουσία του κόσμου της ΑΕΚ αν και περίμεναν καλύτερη προπώληση μέχρι στιγμής από τα 1000 εισιτήρια που έχουν πουληθεί μέχρι τώρα και στα οποία συμπεριλαμβάνονται και αυτά που έχουν πάρει οι οργανωμένοι. Σε κάθε περίπτωση ο Μάκης Αγγελόπουλος, οι παίκτες και το τεχνικό τιμ αισιοδοξούν πως σήμερα και αύριο μέχρι τις 7 που αρχίζει ο αγώνας ο κόσμος της ΑΕΚ θα κινητοποιηθεί.

Αγοράστε τα εισιτήρια σας ΕΔΩ.

Δείτε άλλους τροπους αγοράς ΕΔΩ

Σχετικά με τον Admin

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment