Γενική είσοδος 2 ευρώ στο ΑΕΚ - Λαύριο με απόφαση Αγγελόπουλου !Το ερχόμενο Σάββατο και στο πλαίσιο της 2ηςαγωνιστικής της Basket League, η ΑΕΚ υποδέχεται το Λαύριο. Στο πρώτο εντός έδρας ματς για το πρωτάθλημα και το πρώτο εντός παρουσία κόσμου. Η διοίκηση της ΚΑΕ, έχει αποφασίσει να τιμήσει τον Γιώργο Τρόντζο και καλεί τον κόσμο να δώσει δυναμικό «παρών» στο ΟΑΚΑ. Μάλιστα, με απόφαση του Μάκη Αγγελόπουλου, οι τιμές των εισιτηρίων θα ξεκινάνε (στο μεγαλύτερο μέρος του κλειστού) από 2 ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ


Η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει το Σάββατο 15 Οκτωβρίου, στις 17:00, το Λαύριο DHI για τη 2η αγωνιστική της Basket League. Η διοίκηση της ΑΕΚ B.C. καλεί τον κόσμο της να δώσει το «παρών» για να τιμήσει τον Γιώργο Τρόντζο, του οποίου η φανέλα θα αποσυρθεί και υψωθεί στην οροφή του Κλειστού του ΟΑΚΑ, πλησίον του «Παγκόσμιου» αρχηγού Γιώργου Αμερικάνου.

Αποτελεί ιστορικό καθήκον όλων μας να τιμήσουμε δεόντως τον γίγαντα της Κυπελλούχου Ευρώπης του ’68, με τη μαζική παρουσία μας.

Σ’ αυτό το πλαίσιο της αναμέτρησης-φιέστα για τον πρώτο Έλληνα ψηλό και η απόφαση της διοίκησης για συμβολικές τιμές εισόδου, που θα ξεκινούν από 2 ευρώ.

Τιμές εισιτηρίων: 2€, 20€, 50€


Κάντε εγγραφή στην επίσημη σελίδα http://www.aekbc.gr και στα social media της ΑΕΚ και κάντε την ομάδα μας "Βασίλισσα" και στο διαδίκτιο

https://www.viva.gr/tickets/sports/kae-aek-eisitiria-agonon-16-17/

Η ΑΕΚ ενημερώνει ότι για την έκδοση εισιτηρίων απαιτούνται: Ονοματεπώνυμο, ΑΜΚΑ, Επικυρωμένο έγγραφο ταυτοποίησης (ταυτότητα, δίπλωμα ή διαβατήριο)

ΤΡΟΠΟΙ ΑΓΟΡΑΣ:

Η πώληση των εισιτηρίων θα πραγματοποιηθεί με τους παρακάτω τρόπους:

- Από τα Γραφεία της ΑΕΚ στο Κλειστό του ΟΑΚΑ, από το Γραφείο Operation, από την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου, τηλ. 210-6896793, (είσοδος VIP, αίθουσα Τύπου, γραφείο OPERATION, Δευτέρα με Παρασκευή 11:00-18:00).

- Online από αυτή τη σελίδα.

- VivaMall (ώρες λειτουργίας καταστημάτων).

- Συνεργαζόμενα σημεία Viva.gr (Public, SevenSpot, Reload, MediaMarkt, Βιλιοπωλείο Ευριπίδης).

- Τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό) επί 24 ώρες το 24ωρο.

- Επιπλέον, εισιτήρια θα πωλούνται και από το Ο.Α.Κ.Α. την ημέρα του αγώνα, 3 ώρες πριν από την έναρξη, από τα Εκδοτήρια του "ΗΣΑΠ Σταθμός Ειρήνη", Μπάσκετ ParkingP1 & Μπάσκετ ParkingP5 - Πλησίον ΟΑΚΑ Μπάσκετ.

ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

- Σύμφωνα με το νέο αθλητικό νόμο, οι φίλοι της ομάδας που θέλουν να προμηθευτούν εισιτήριο αγώνα θα πρέπει να φέρουν πιστοποιημένο έγγραφο ΑΜΚΑ (Αριθμός Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης).
- Η ΑΕΚ ενημερώνει ότι δεν παρέχεται δυνατότητα ακύρωσης/μεταβολής των αγορασμένων εισιτηρίων.
- Θα ισχύουν κανονικά όλες οι εκδοθείσες Κάρτες Διαρκείας.
- Τα εισιτήρια είναι αυστηρά προσωπικά και ονομαστικά και δεν μεταβιβάζονται, ενώ κάθε φίλαθλος μπορεί να έχει στην κατοχή του μόνο ένα.
- Τα εισιτήρια αφορούν αποκλειστικά στις θέσεις που αναγράφονται πάνω σε αυτά

Σχετικά με τον Admin

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment