Λαρενζτάκης στο AekbcFans.Gr: «Το 1000% για να πάρουμε την νίκη»


Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης μίλησε στο AekbcFans.Gr για την νίκη στην πρεμιέρα του Champions League, για το ότι αναδείχθηκε MVP του αγώνα αλλά και για την συνέχεια με τα ματς με την Κύμη και την Μπεσίκτα.

Αναλυτικά:

Για την νίκη με την Ζολνόκι Ολάι: «Είχαμε πει ότι κάθε πρεμιέρα είναι δύσκολη και ότι θα δίναμε το 100%, είναι μια καλή ομαδα αλλά είχε μια μεγάλη απουσία. Παίξαμε πολύ καλή άμυνα και ήμασταν συγκεντρωμένοι και στην επίθεση έχουμε καλούς παίχτες και για αυτό υπήρχε αυτή η διαφορά».

Για το ότι αναδείχθηκε MVP: «Δεν λέει κάτι για εμένα αυτό, φυσικά μου δίνει κίνητρο και με ευχαριστεί αλλά δεν παύω να συνεχίζω την σκληρή δουλεία. Είμαι ένας ρολίστας της ΑΕΚ και κάνω ότι μου ζητάει ο προπονητής. Από εκεί και πέρα καλώς ή κακώς είμαι καλός στην επίθεση και όταν μου δίνετε η ευκαιρία θα βάλω την μπάλα στο καλάθι».

Για την συνέχεια: «Παίζουμε με την Κύμη όπου πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και μετά πάμε να παίξουμε με την Μπεσίκτας που είναι μια πολύ καλή ομάδα αλλά θα δώσουμε το 1000% για να πάρουμε την νίκη».

Παναγιώτης Μίχος

Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment