Ο Τσαλμπούρης στο AekbcFans.Gr: ''Ελπίζω να έρθουν και άλλες ευκαιρίες στο μέλλον''

Ο Γιώργος Τσαλμπούρης μίλησε στο ΑekbcFans.Gr για το παιχνίδι Κυπέλλου, για την προσωπική του εμφάνιση αλλά και για το ματς της Κυριακής στην Πάτρα.

Για το ματς με τον Κόροιβο: ''Στην αρχη ο Κόροιβος μας δυσκόλεψε, παρά ότι μπήκαμε δυνατά, ο αντίπαλος έβαλε κάποια μακρινά σουτ και έμενε στο παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε με  αποφασιστικότητα και έτσι πήραμε το παιχνίδι''.

Για την προσωπική του εμφάνιση: ''Εγώ περιμένω την ευκαιρία κάθε στιγμή που θα αποφασίσει ο προπονητής, προσπαθώ να είμαι στο 100%, να κάνω ότι καλύτερο μπορώ και να βοηθάω την ομάδα. Ελπίζω να έρθουν και άλλες ευκαιρίες στο μέλλον''.

Για το ματς της Κυριακής στην Πάτρα: ''Δύσκολο παιχνίδι, είναι μια πρεμιέρα για το πρωτάθλημα της Α1. Η Πάτρα έχει μια καλή ομάδα, ένα καλό σύνολο. Θα προετοιμαστούμε για να είμαστε στο 100% έτοιμη και από ότι έχω ενημερωθεί θα είναι και ο κόσμος παρών. Έχουμε κάθε λόγο να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι''.

Παναγιώτης ΜίχοςΣχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment