Νοκ άουτ και ο Καββαδάς, πάει σε αλλαγές ο άρης

suns_aris_kavvadas1

Μετά τον Βίκτορ Σανικίτζε που θα μείνει εκτός δράσης για 6 μήνες έρχεται και ο τραυματισμός του Καββαδά για "δέσει το γλυκό" στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Όπως ενημέρωσε χθες με ανακοίνωση το ιατρικό τιμ του άρη «ο Βασίλης Καββαδάς, ο οποίος τραυματίστηκε κατά την διάρκεια της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ, υποβλήθηκε σε μαγνητική και κατόπιν σε αξονική τομογραφία, τα αποτελέσματα των οποίων έδειξαν ότι έχει υποστεί κάταγμα εγκάρσιων αποφύσεων Ο1, Ο2, Ο3 σπονδύλων αριστερά.Σύμφωνα με την εκτίμηση του γιατρού της ομάδας μας, Ορθοπεδικού Χειρουργού, Δρ. Νικόλαου Κουκουλιά, το διάστημα αποθεραπείας του διεθνούς σέντερ θα διαρκέσει 6 έως 8 εβδομάδες».

Απο εκεί και πέρα αμφίβολο είναι το μέλλον του Ντέβιν Μάρμπλ που έχει δυσαρεστήσει τον Πρίφτη με την χαμηλή του απόδοση στους αγώνες που έχει χρησιμοποιηθεί.

Από την άλλη πλευρά ο Τζένκις μένει...μέχρι να φύγει ενώ ακούγεται πολύ το όνομα του Μάρκ Κάρτερ ως πιθανός αντικαταστάτης του Αμερικανού.

Σχετικά με τον Admin

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment