Όλοι κοντά στην νίκη της Φαίδρας!


Η ORIGINAL 21 έχει αποδείξει ότι είναι ''γνήσια'' σε όλα... η ORIGINAL 21, η μεγαλύτερη οργάνωση οπαδών στην Ελλάδα και πάλι στέκεται δίπλα στην Φαίδρα και όλοι μας πρέπει να βοηθήσουμε. 

Δεν έχει σημασία αν θα είμαστε εκεί αλλά όλοι πρέπει να πάρουμε πρόσκληση για εμάς, τους συγγενείς μας, τους φίλους μας. ΌΛΟΙ ΕΚΕΙ κοντά στην Φαίδρα. Όπως αναφέρει και η ανακοίνωση από το πρωί στις 10:00 μέχρι της 20:00 το βράδυ θα χτυπάνε τατουάζ για καλό σκοπό μετά υπάρχει το ματς στο ΟΑΚΑ με τον Νιόνιο από την Πλατεία και μετά ΌΛΟΙ οι δρόμοι οδηγούν στην Νέα Φιλαδέλφεια στο κάστρο της ORIGINAL 21.

Η ανακοίνωση της ORIGINAL 21:

Πέρυσι τέτοιο καιρό όλοι σας μάθατε για την μικρή μας Φαίδρα και την μεγάλη μάχη που δίνει να κρατηθεί στην ζωή,να περπατήσει,να μιλήσει...Η ανταπόκριση όλων ήταν συγκλονιστική.
Η μάχη όμως συνεχίζεται...Η οικογένεια της ORIGINAL 21 στέκεται ξανά δίπλα στην μεγάλη αυτή αγωνίστρια..

Το Σάββατο 22/10 αφιερώνουμε μια ολόκληρη ημέρα στην Φαίδρα μας και καλούμε ξανά όλους σας να βοηθήσετε...

Στο club της Ν.Φιλαδέλφειας από τις 10.00 το πρωί μέχρι τις 20.00 το βράδυ διοργανώνουμε Original Tatoo Convention,όπου 6 μεγάλα studios θα χτυπάνε τατουάζ σε πολύ..original τιμή!
Κατόπιν πάμε οακα για το ματς με τον νιόνιο (20.30),κερδίζουμε άνετα και ωραία και επιστρέφουμε ΟΛΟΙ μαζί πίσω στο club για ένα γνήσιο Rock 'n' Roll live με 4 μπάντες !
Προσκλήσεις (5e) ,από την Παρασκευή στο Δωματιάκι και σε όλα τα στεγασμένα μας club.Παίρνουμε όλοι για όλους (συγγενείς,φίλους,γνωστούς κλπ) ακόμα και ΑΝ δεν μπορούμε να είμαστε παρών την μέρα εκείνη...

Αυτός ο αγώνας θα έχει έναν μόνο νικητή...Αυτήν την μάχη θα την δώσουμε μαζί.....Μέχρι την τελική σου ΝΙΚΗ !!

Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment