«Η ΑΕΚ έκανε καλή επιλογή»


O γκαρντ των Τρικάλων μίλησε για το νεό απόκτημα της Βασίλισσας με το οποίο έχει υπάρξει συμπαίκτης

Ο γκαρντ των Τρικάλων γνωρίζει το νέο απόκτημα της Ένωσης καθώς τον αντιμετώπισε στο γαλλικό πρωτάθλημα, λέγοντας πως είναι ομαδικός, καλός χαρακτήρας και δυνατός αμυντικός.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Άγγελος Τσαγκαράκης στον Τόλη Κοτζιά: 

Για τον Ράνταλ Φόλκερ που πήρε η ΑΕΚ: «Είναι πολύ καλός παίκτης και τον ξέρω από τη Γαλλία που ήμασταν αντίπαλοι. Έχει μεγάλη εμπειρία, είναι καλός χαρακτήρας και παίζει καλή άμυνα, ενώ είναι ομαδικός. Δεν τον ενδιαφέρει το σκοράρισμα, αλλά περισσότερο η νίκη. Μπορεί να βάλει πόντους, αλλά του αρέσει να παίρνει ριμπάουντ και να παίζει καλή άμυνα. Παίζει πιο κοντά στο καλάθι και είναι πολύ δυνατός. Νομίζω ότι η ΑΕΚ έκανε πολύ καλή επιλογή».

Για τον ίδιο: «Ήρθα από τη Γαλλία. Η μητέρα μου είναι Γαλλίδα και ο πατέρας μου είναι Έλληνας. Πριν από 3-4 χρόνια με ήθελαν ομάδες από την Ελλάδα, αλλά ήταν καλύτερα για μένα να μείνω, γιατί έπρεπε να είμαι κοντά στη μητέρα μου. Τώρα θέλω να είμαι κοντά στον πατέρα μου που μένει εδώ και έτσι για μένα τα Τρίκαλα είναι καλό το timing. Είμαι ευχαριστημένος».

Για το επίπεδο: «Είναι διαφορετικό μπάσκετ. Στη Γαλλία είναι πιο γρήγορο. Το πρωτάθλημα είναι πιο αθλητικό, αλλά στην Ελλάδα παίζουν περισσότερο με το μυαλό. Αρκετή τακτική και μεγάλο μπασκετικό IQ. Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και Εθνική ομάδα είναι σε υψηλό επίπεδο και γι’ αυτό έχει μεγάλο ενδιαφέρον».

Για τα Τρίκαλα: «Θα είμαστε καλά. Το πιστεύω πολύ. Έχουμε καλή ομάδα και καλούς παίκτες και πιστεύω ότι έχουμε καλό προπονητή, τον κύριο Καστρίτη. Πιστεύω πως θα μείνουμε στην Α1, που είναι ο στόχος μας και ΑΝ όλα πάνε καλά, θα πάμε για το κάτι παραπάνω». 

Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment