Τελειώνει από την ΑΕΚ ο Όουενς, βρέθηκε ομάδα!


Mε τις ευλογίες της ΑΕΚ κλείνει στην τουρκική ομάδα ο Αμερικάνος σέντερ και η Ένωση φέρνει άμεσα αντικαταστάτη

Παρελθόν θα αποτελέσει για την ΑΕΚ, εκτός απροόπτου, ο  Τζος Όουενς. Ο Αμερικάνος πήρε άδεια από τη Βασίλισσα και διαπραγματεύεται τη μεταγραφή του στην Καρσίγιακα. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως οι δύο πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία με τον Όουενς να αποχωρεί από την ΑΕΚ για την Τουρκία. Αν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο το συμβόλαιο του Όουενς θα λυθεί (θα πάρει μόνο τα δεδουλευμένα του) και η ΑΕΚ θα προχωρήσει στην απόκτηση αντικαταστάτη του.

Ο μάνατζερ του Όουενς «τρέχει» το deal με τους Τούρκους, μετά τη σχετική άδεια της ΑΕΚ που άνοιξε τον δρόμο για την αποχώρηση του Αμερικανού.  Πλέον οι πληροφορίες αναφέρουν πως σύντομα θα υπάρξει οριστική συμφωνία και ο Όουενς θα αποτελέσει παρελθόν. Αναφορικά με τον παίκτη που θα τον αντικαταστήσει, οι άνθρωποι της ΑΕΚ έχουν κάνει την έρευνα τους και έχουν συγκεκριμένους στόχους. Αν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο και ο Όουενς πάει στην Καρσίγιακα θα ξεκινήσουν άμεσα διαπραγματεύσεις ώστε να κλείσουν παίκτη το συντομότερο δυνατό.

Πηγή: aek365.gr

Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment