Ιβάνοβιτς: «Φοβεροί οι οπαδοί μας, θα ανταποδώσουμε στο παρκέ»Είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι στην ομάδα. Προχωράμε με νίκες και αυτό μόνο χαμόγελα φέρνει. Παίζουμε πολύ καλό μπάσκετ, αρκετοί παίκτες βρίσκονται σε εξαιρετική φόρμα, η ατμόσφαιρα μεταξύ μας είναι υπέροχη και δεν βρίσκω κάποιο λόγο για να χαλάσει όλο αυτό.

Ήδη έχουμε ξεκινήσει την προετοιμασία μας για το ματς του Σαββάτου με τα Τρίκαλα. Αυτό που προέχει είναι το Πρωτάθλημα τώρα, και μετά βλέπουμε το Champions League και τον αγώνα με τη Μπεσίκτας. Πρέπει να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας, να ελέγξουμε τον ρυθμό στα Τρίκαλα, όπως κάναμε και στα προηγούμενα ματς και θα πανηγυρίσουμε ακόμα μία νίκη.

Τέλος, θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ ξανά στους οπαδούς μας. Είναι κάτι φοβερό αυτό που κάνουν ειδικά στα εκτός έδρας ματς. Σημαίνει πολλά για εμάς η υποστήριξη τους. Να είναι σίγουροι ότι θα τους το ανταποδώσουμε στο παρκέ.

Να είστε καλά

πηγή: esake.gr

Σχετικά με τον Admin

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment