«Να ζήσουμε ότι και στην Πάτρα»


Ο άσος της ΑΕΚ, Νίκολα Ιβάνοβιτς γράφει για το ματς με την Κύμη και τι περιμένει

Μια ατμόσφαιρα το Σάββατο στη Χαλκίδα ανάλογη με αυτή που δημιούργησαν στην Πάτρα πριν λίγες εβδομάδες, περιμένει να ζήσει από τον κόσμο της ΑΕΚ ο Νίκολα Ιβάνοβιτς στο αυριανό ματς της Βασίλισσας με την Κύμη. Ο άσος της ΑΕΚ έγραψε στο blog του στο σιτε του ΕΣΑΚΕ:

«Είμαστε σε πολύ καλή φόρμα. Έχουμε κάνει πολύ καλές εμφανίσεις στα τελευταία ματς και αυτό θέλουμε να συνεχίσουμε και στα επόμενα. Ξέρουμε πως για να κερδίσουμε πρέπει να δίνουμε κάθε αγωνιστική το 100% των δυνατοτήτων μας και να βλέπουμε με σοβαρότητα τον κάθε αντίπαλο.

Η προετοιμασία μας συνεχίζεται για τον αγώνα με την Κύμη. Σίγουρα, είμαστε καλύτερη ομάδα και αυτό θα προσπαθήσουμε να δείξουμε στο γήπεδο. Σεβόμαστε τον αντίπαλο μας και το μόνο βέβαιο είναι, ότι από το πρώτο λεπτό θα (προσπαθήσουμε να) ξεκαθαρίσουμε ποιος θα είναι το... αφεντικό.

Άκουσα από τους συμπαίκτες μου, ότι η Χαλκίδα είναι πολύ κοντά στην Αθήνα και ότι θα επαναληφθεί η ατμόσφαιρα της Πάτρας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ τον κόσμο μας για την υποστήριξη του και περιμένω όπως και όλοι οι συμπαίκτες μου να μας ξεσηκώσουν με τις φωνές τους και να πανηγυρίσουμε ακόμα μία νίκη όλοι μαζί».

Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment