Ελεύθερος από τους Heat o White !

Αποτέλεσμα εικόνας για okaro white

Την περσινή σεζόν αναδείχθηκε πολυτιμότερος της Basket League με τη φανέλα του Άρη. Έκανε μια πραγματικά εξαιρετική χρονιά και ήταν για αρκετές εβδομάδες το "καυτό" όνομα της αγοράς. Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός τον ήθελαν, η ΑΕΚ κοίταξε την περίπτωσή του, ο Άρης ονειρευόταν πως θα τον κρατήσει, όμως ο Okaro White το είχε πάρει απόφαση. Ήθελε να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα, να επιστρέψει στην πατρίδα και να παίξει στο ΝΒΑ. Αγωνίστηκε με τους Magic στο Summer League του Orlando, έπαιξε με τους Heat σε εκείνο του Las Vegas και κέρδισε μια θέση στο training camp της ομάδας του Miami.


To όνειρο ήρθε πιο κοντά, όμως το βράδυ του Σαββάτου (22/10) οι Heat ανακοίνωσαν την αποδέσμευση του νεαρού forward που είναι αναγκασμένος να παίξει είτε στη D-League για να περιμένει μια κλήση στο "μεγάλο" πρωτάθλημα, είτε στην Ευρώπη, είτε στην Κίνα που υπάρχουν καλύτερα χρήματα.

Σχετικά με τον Admin

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment