Ο Κώστας Βασιλειάδης στο AekbcFans.Gr: «Με τέτοια άμυνα δεν κερδίζεις»


Για τα αίτια της πρώτης φετινής ήττας μίλησε ο Κώστας Βασιλειάδης στο AekbcFans.Gr, τονίζοντας ότι η άμυνα ήταν πάρα πολύ κακή στο ματς με την Μπεσίκτας.

Η ΑΕΚ έχασε με 78-88 από την Μπεσίκτας και μετά το τέλος του ματς ο Κώστας Βασιλειάδης μίλησε στο AekbcFans.Gr για την ήττα.

Αναλυτικά ότι δήλωσε:

Το τι έφταιξε και αν προκάλεσε έξτρα πίεση ο κόσμος: «Όχι. Πρώτα από όλα τον ευχαριστούμε που ήταν κοντά μας. Είναι πολύ σημαντική η παρουσία του, γενικά και στα εντός και στα εκτός έδρας ματς. Για μένα τουλάχιστον, δεν υπήρχε κάποια πίεση. Ίσα-ίσα που ήταν ένα συν παραπάνω για εμάς, για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Όσον αφορά το τι έφταιξε, νομίζω η άμυνα. Σε όλα αυτά τα παιχνίδια που κερδίσαμε, δεχόμασταν 60-65 πόντους, ήμασταν πολύ καλοί στην επίθεση όπως και σήμερα. Το θέμα λοιπόν ήταν ότι δεχθήκαμε πάνω από 80 πόντους, κάτι που δεν επιτρέπεται γιατί με ομάδες τέτοιου επιπέδου και ακόμα παραπάνω, με τέτοια άμυνα δεν μπορείς να κερδίσεις». 

Για τη γενικότερη παρουσία του κόσμου: «Μας δίνει ένα έξτρα κίνητρο και πολύ μεγάλη βοήθεια. Πρέπει να είναι κοντά σε αυτή την ομάδα, να την αγαπήσει, που ούτως ή άλλως την ΑΕΚ την αγαπάει και να δει πως όλα τα παιχνίδια τα παλεύουμε. Να είναι δίπλα μας, όλη τη χρονιά». 

Το αν έπαιξε ρόλος ο εκνευρισμός του πρώτου ημιχρόνου: «Είχαμε και λίγο άγχος. Ήταν ουσιαστικά το πρώτο δυνατό τεστ για εμάς. Θέλαμε να κερδίσουμε οπωσδήποτε, θέλαμε να ξεκινήσουμε δυνατά, αλλά χάσαμε κάποια λέι απ, χάσαμε και ελεύθερα σουτ, που τα μισά έμπαιναν, θα ήμασταν ισόπαλοι. Στην τρίτη περίοδο, νομίζω ότι ήμασταν πολύ καλοί. Αυτό το διάστημα πρέπει να το κρατήσουμε , για να μπορέσουμε να είμαστε και στα 40 λεπτά έτσι». 

Το αν φοβάται ότι η ήττα στο πρώτο δύσκολο ματς της σεζόν μπορεί να επηρεάσει ψυχολογικά: «Ένα παιχνίδι χάθηκε. Δεν νομίζω ότι θα πέσουμε ψυχολογικά. Η ομάδα από το -10 το γύρισε το παιχνίδι. Αυτό δείχνει ότι δεν σταματάει να παλεύει και νομίζω ότι ο κόσμος θέλει να βλέπει μια ομάδα να παλεύει. Είναι φυσιολογικό να χάσεις μέσα στη χρονιά. Το θέμα είναι να μην αφήσεις κανένα παιχνίδι και νομίζω δεν το αφήσαμε στην τρίτη περίοδο. Ήμασταν πίσω με 10, με 11 πόντους, το γυρίσαμε, περάσαμε μπροστά με έναν, το παλέψαμε, αλλά απλά δεν ήμασταν καλοί στην άμυνα».

Παναγιώτης Μίχος

Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment