Ο Κώστας Βασιλειάδης στο AekbcFans.Gr: «Η άμυνα το δυνατό μας σημείο»


Στο AekbcFans.Gr μίλησε ο Κώστας Βασιλειάδης για το ματς με την Ντιναμό Σάσαρι αλλά και το επερχόμενο ματς με τον ΠΑΟΚ για την 6η αγωνιστική της Basket League.

Το ΑekbcFans.Gr συνάντησε τον ''Βάσκο'' έξω από το γήπεδο μετά το τέλος του ματς με την Ντιναμό Σάσαρι και μίλησε για το ματς αλλά και για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ που όπως το χαρακτήρισε... ''είναι δύσκολο ματς, ένα ντέρμπι''.

Για την εμφάνιση της ομάδας: «Το σημαντικό είναι ότι ξεκινήσαμε πολύ καλά το ματς, πήραμε μια διαφορά ασφάλειας από την αρχη, δεν πέσαμε καθόλου στο παιχνίδι σε σχετικές γραμμές. Παίξαμε πολύ καλή άμυνα που είναι και δυνατό μας σημείο, βάλαμε τα σουτ και τρέξαμε το γήπεδο».

Για την χαλάρωση στο τρίτο δεκάλεπτο αν οφείλετε στην διαφορά ή στην άμυνα ζώνης της Σάσαρι: «Νομίζω ότι ήταν η διαφορά που πήραμε αλλά άμα δεις το παιχνίδι της Σάσαρι παίζανε 1vs1 και 1vs4, ενώ εμείς παίζουμε σε 5vs5 καταστάσεις, αυτοί τρέχανε πολύ το γήπεδο και βάλανε κάποια εύκολα καλάθια αλλά νομίζω ήμασταν καλή και τα σαράντα λεπτά».

Για το ματς με τον ΠΑΟΚ: «Είναι δύσκολο παιχνίδι, είναι εκτός έδρας και γενικά όταν παίζεις με μεγάλες ομάδες, πάντα είναι δύσκολο». Ενώ όταν ρωτήθηκε ότι για αυτό είναι μια μεγάλη επιστροφή είπε: «Είναι ένα μεγάλο ντέρμπι που πιστεύω θα το ευχαριστηθούμε όλοι».

Παναγιώτης Μίχος


Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment