Η μεγάλη επιστροφή του ''Βάσκου''!


Το αυριανό παιχνίδι είναι το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς για την ΑΕΚ αλλά τα φώτα πέφτουν στην μεγάλη επιστροφή του Κώστα Βασιλειάδη στο ''Παλατάκι''.

Ο Κώστας Βασιλειάδης ξεκίνησε την καριέρα του στον ΠΑΟΚ και εκεί έφτιαξε το όνομα του και αγαπήθηκε όσο λίγοι από τον κόσμο της ομάδας. Αύριο θα είναι και πρώτη φορά που θα παίξει αντίπαλος με την πρώην του ομάδα και όπως καταλαβαίνεται ρίχνει το βάρος του στην ψυχολογία.

Στην αρχή της χρονιάς ο ''Βάσκος'' μιλώντας στο AekbcFans.Gr για την επιστροφή του και το πως θα το αντιμετωπίσει, είχε αναφέρει: ''Σίγουρα με ηρεμία, έγιναν πολλά πράγματα το καλοκαίρι αλλά τα συναισθήματα τα δικά μου δεν αλλάζουν. Θα μπω μέσα στο γήπεδο και θα τα δώσω όλα για να κερδίσει η ομάδα, πρώτο και κυριότερο'' 

Ο ''Βάσκος'' γνωρίζει τι τον περιμένει και η εμπειρία του στο να είναι έτοιμος και να μην επηρεαστεί τον κάνει ακόμα καλύτερα ώστε να είναι 100% έτοιμος να τα δώσει όλα για την νίκη.

Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment