Σάιμπερτ: ''Νίκη με την ΑΕΚ και νέο σερί''


Ο Τζόρνταν Σάιμπερτ ανέφερε πως η ΑΕΚ διαθέτει καλή ομάδα, όμως ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να την νικήσει και να «τρέξει» το δικό του νικηφόρο σερί στο ελληνικό πρωτάθλημα. 

Ο Αμερικανός σούτιγνκ γκαρντ του Σούλη Μαρκόπουλο αναφέρθηκε στο ματς με τους «κιτρινόμαυρους» (12/11, 20:00) μέσω του blog του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

«Γεια σας,

Μας περιμένει ένα μεγάλο παιχνίδι. Πρέπει να γυρίσουμε και πάλι στο πως παίζαμε στα προηγούμενα παιχνίδια. Στην προσήλωση που είχαμε και στον τρόπο με τον οποίο λειτουργούσαμε σε άμυνα και επίθεση. Χάσαμε ένα σημαντικό παιχνίδι την περασμένη Τρίτη κι αυτό συνέβη γιατί δεν κάναμε ότι και στα προηγούμενα ματς, ενώ δεν παίξαμε και ομαδικά. Είχαμε όμως αρκετές μέρες για να προετοιμαστούμε, κάναμε καλές προπονήσεις και ελπίζω ότι θα είμαστε έτοιμοι για να νικήσουμε, που αντιλαμβάνομαι ότι θα είναι από τα πολύ σημαντικά ματς.

Λένε όλοι ότι η ΑΕΚ είναι πολύ καλή ομάδα και συμφωνώ, αλλά πάντα σημασία έχει από ποια μεριά το βλέπεις. Έχουν καλή ομάδα, αλλά έχουμε και εμείς. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι για μας, αλλά μήπως για αυτούς θα είναι εύκολο; Εάν είμαστε ενωμένοι, κάνουμε αυτό που μας έδωσε την δυνατότητα να φτάσουμε σε συνεχόμενες νίκες και από την στιγμή που παίζουμε στο γήπεδό μας, τότε νομίζω ότι περισσότερο εξαρτάται από μας.

Κάναμε μία πολύ άσχημη ήττα από την Villeurbanne. Και η ήττα είναι στο πρόγραμμα, πρέπει να το αποδέχεσαι, αλλά οι ήττες στο γήπεδό σου είναι κάτι που δεν μπορώ να το αποδεχθώ. Δεν παίξαμε καλά, είχαμε άσχημα ποσοστά, ακόμη και στις βολές και αυτό είναι κάτι που δεν πρέπει να συμβεί ξανά.

Έχουμε αρκετούς καλούς σουτέρ, οπότε κάθε φορά που θα συμβαίνει αυτό θα είναι μεγάλο το πρόβλημα για την ομάδα. Για αυτό όμως υπάρχουν οι προπονήσεις, για να κάνουμε πολλά σουτ, πολλές βολές. Προσπαθώντας να το εξηγήσω, θα πω ότι και οι βολές είναι θέμα συγκέντρωσης και αυτοπεποίθησης. Είναι κάτι που το δουλεύουμε, χρειάζεται να πιστεύεις στον εαυτό σου και θα πετύχεις.

Όλα αυτά που συμβαίνουν μπορούν να γίνουν μαθήματα και να βοηθήσουν στην ανάπτυξη της ομάδας, αρκεί να πάρεις τα σωστά μηνύματα. Είναι σημαντικό να κερδίσουμε την ΑΕΚ, για μας, για τον κόσμο μας, για την προσπάθειά μας και για αυτό που κάνουμε ώστε να ξεκινήσουμε ένα νέο σερί νικηφόρων αγώνων».

Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment