Ζντοβτς: «Σημαντική νίκη για τον όμιλο. Αλλαγή Φάλκερ μόνο αν τραυματιστεί»

ÁÅÊ - ÐÁÑÔÉÆÁÍ (ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ 2016-2017)

Η ΑΕΚ κατάφερε με αυτή τη νίκη να γίνει… ξανά αφεντικό για την πρόκριση στον όμιλο της στο Champions League.

Ο Γιούρι Ζντοβιτς μιλώντας μετά το τέλος του ματς είπε για τη νίκη επί της Παρτιζάν «Πρώτον να συγχαρώ τους παίκτες μου για η νίκη. Δεν ήταν και το καλύτερο μας παιχνίδι, όπως είπε ο Μίνια. Δεν παίξαμε καλά στην άμυνα. Η Παρτιζάν σκόραρε εύκολα πολλούς πόντους. Έχασε εύκολα τελευταία στα ματς και ήρθε να παίξει χωρίς τον Βελίτσκοβιτς. Είχα προειδοποιήσει τους παίκτες μου, να παίξουμε επιθετικά στην άμυνα, αλλά τίποτα δεν έγινε. Όταν σκοράραμε στην επίθεση, χαλαρώναμε στην άμυνα. Ωστόσο, είναι πολύ δυνατός ο όμιλος μας, οπότε η νίκη είναι σημαντική. Είναι πραγματικά πολύ δυνατές όλες οι ομάδες. Πρέπει να ξεχάσουμε πλέον αυτή τη νίκη και να συγκεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι»

Για τον Φάλκερ, αν υπάρχει σκέψη για αλλαγή: «Καμία σχέση. Ακούω πολλές φήμες. Με ρωτάνε ερωτήσεις σχετικές, αλλά ούτε καν. Μόνο αν τραυματιστεί ξανά. Αυτή είναι η μόνη περίπτωση. Ακόμα δεν είναι 100% έτοιμος. Όταν ήταν καλά σήμερα, δεν μπορούσαν να σκοράρουν οι αντίπαλοι. Παίξαμε την καλύτερη άμυνά μας, με αυτόν μέσα στο παρκέ».

Αν τον προστάτεψε τον Φάλκερ και για αυτό δεν τον έβαλε ξανά στο παρκέ: «Πήγαμε με χαμηλά σχήματα, γιατί μας βγήκε. Βγάλαμε και αιφνιδιασμούς. Κάναμε καλές αλλαγές στην άμυνα και αυτός ήταν ο βασικός λόγος»

Σχετικά με τον Admin

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment