Σάκοτα και Ούκιτς... βγαίνουν μπροστά!


Ο Κώστας Βασιλειάδης τραυματίστηκε στο παιχνίδι του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό, στο ΣΕΦ και θα παραμείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για 15 με 20 μέρες.

Αυτό είναι μια μεγάλη ζημιά για τον Γιούρι Ζντόβτς, επειδή ο ''Βάσκος'' είναι βασική κολώνα για την λειτουργία της ομάδας και ένας παίχτης ΄που στην καλή του μέρα μπορεί να προσφέρει πολλά πράγματα σε άμυνα και επίθεση. Είναι ένας παίχτης όπου μπορεί να ''χτυπήσει'' κάθε άμυνα με πολλαπλούς τρόπους. Από εκεί και πέρα ο Βασιλειάδης θα απουσιάζει από σημαντικά ματς και είναι ώρα να βγουν μπροστά οι Σάκοτα και Ούκιτς.

Ο Ρόκο-Λένι Ούκιτς ήρθε η ώρα να πάρει πάνω του τον ρόλο του ηγέτη μαζί με τον αρχηγό της Ένωσης, Ντούσα Σάκοτα, όπου είναι έτοιμη να πάρουν πάνω τους το βάρος της φανέλας και να βγουν μπροστά σε αυτήν την δύσκολη στιγμή.

Ο Ούκιτς είναι ένας παίχτης με πολύ ποιότητα και φυσικά πολύ εμπειρία και μπορεί να δώσει λύσεις και στο παιχνίδι οργάνωσης αλλά και να δώσει πόντους στην ομάδα που θα λείψουν από τον Βασιλειάδη, όπως και ο Σάκοτα που είναι πολύ καλός σουτέρ.

Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment