Η Κυπελλούχος Παλαιστίνης στο ΑΕΚ-Προμηθέας


Η Orthodox Beitsahour, Κυπελλούχος Παλαιστίνης, θα παρακολουθήσει τον αγώνα ΑΕΚ-Προμηθέας το Σάββατο μετά από πρόσκληση της κιτρινόμαυρης ΚΑΕ. 

Μια μέρα πριν το φιλικό με την ομάδα Νέων της ΑΕΚ για την ελληνοπαλαιστινιακή αλληλεγγύη (Κυριακή, 14:00 στο κλειστό των Βριλησσίων), η Κυπελλούχος της χώρας, Orthodox Beitsahour, θα παρακολουθήσει τον αγώνα της ανδρικής ομάδας της «Ένωσης» με τον Προμηθέα Πατρών για την έβδομη αγωνιστική της Α1 (Σάββατο, 17:00). 

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ: 

H προπώληση εισιτηρίων για την αναμέτρηση με Προμηθέα Πάτρας συνεχίζεται κανονικά. 
Εκτάκτως σήμερα (18/11) με εντολή της Αστυνομίας τα Γραφεία της ΑΕΚ B.C. στο ΟΑΚΑ θα παραμείνουν ανοικτά έως τις 16:00. 

Ενημερώνουμε επίσης, ότι στην αναμέτρηση του ΟΑΚΑ θα δώσουν το «παρών» οι παίκτες, οι προπονητές και οι συνοδοί της Orthodox Beitsahour. Η Κυπελλούχος Παλαιστίνης την επόμενη ημέρα (Κυριακή 20/11, 14:00) θα αντιμετωπίσει σε φιλικό αγώνα την ομάδα Νέων της ΑΕΚ, στα Βριλήσσια. 

Υπενθυμίζεται, ότι όσοι φίλοι της ΑΕΚ επιθυμούν να δώσουν το «παρών» στο ΑΕΚ-Προμηθέας στο Κλειστό του ΟΑΚΑ, μπορούν να προμηθευτούν και TΩΡΑ το εισιτήριό τους από το Διαδίκτυο (viva.gr). Εισιτήριο υποχρεούνται να έχουν άτομα από 11 ετών και πάνω. Είναι αναγκαίο οι φίλοι της ΑΕΚ να μην καταφθάνουν στο γήπεδο την τελευταία στιγμή καθώς παρατηρείται συνωστισμός και συνεπώς καθυστέρηση στις εισόδους. 

Οι τιμές ξεκινούν από 5 ευρώ.

Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment