Μιλόσεβιτς: «Δεν κοιτάω την απόδοσή μου, απλά να νικάμε!»


Ο Μίλαν Μιλόσεβιτς ήταν ο κορυφαίος στη νίκη επί του Ρεθύμνου, ωστόσο σε κάθε παιχνίδι βάζει το λιθαράκι του. Μετά από τη νίκη από το Ρέθυμνο δεν μίλησε για την απόδοσή του και κράτησε τη νίκη.

Η ήττα από την Μπεσίκτας έμεινε πίσω και κάνατε το 5Χ5 στο πρωτάθλημα: «Ήταν πολύ σημαντικό για εμάς ν' αφήσουμε πίσω την ήττα από την Μπεσίκτας και την όχι και τόσο καλή εμφάνιση, να βρούμε γρήγορα ρυθμό απέναντι στο Ρέθυμνο και να επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα. Παρουσιαστήκαμε καλύτεροι και νικήσαμε δίκαια».

Το σημείο κλειδί της νίκης κόντρα στο Ρέθυμνο: «Είναι πολύ σημαντικό για την ΑΕΚ να παίζει καλή άμυνα, φροντίσαμε να το κάνουμε στα κρίσιμα σημεία απέναντι στο Ρέθυμνο και να κάνουμε το 5/5 στο πρωτάθλημα».

Ήσουν ο κορυφαίος της ΑΕΚ και σε κάθε παιχνίδι... δίνεις κάτι: «Ποτέ δεν κοιτάω τη δική μου απόδοση! Αυτό που θέλω είναι να τα δίνω όλα και να κάνω τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα».

Πηγή: gazzetta.gr

Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment