Το blog του Ιβάνοβιτς!


Για την ήττα από την Μπεσίκτας αλλά και για το αυριανό ματς με το Ρέθυμνο έγραψε στο προσωπικό του blog ο Νικόλα Ιβάνοβιτς.

Αναλυτικά:

Προερχόμαστε από ένα πολύ δύσκολο ματς στο BasketballChampionsLeague με αντίπαλο τη Μπεσίκτας, όπου δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Ήταν η πιο δύσκολη αναμέτρηση μέχρι στιγμής, ωστόσο, δεν σκύβουμε το κεφάλι και προχωράμε.

Πλέον, ετοιμαζόμαστε για το αυριανό ματς με το Ρέθυμνο. Έχει αποδείξει με τις εμφανίσεις του, ότι είναι ένας δύσκολος αντίπαλος με πολύ καλούς παίκτες που μπορούν να σου κάνουν τη ζημιά ανά πάσα στιγμή. Αυτό φαίνεται άλλωστε και στο βαθμολογικό πίνακα, όπου βρίσκεται στην τέταρτη θέση. Με τη σειρά μας πρέπει να δείξουμε σεβασμό απέναντι τους, να κάνουμε το παιχνίδι μας και είμαι σίγουρος, ότι στο τέλος θα πανηγυρίσουμε ακόμα μία νίκη στο Πρωτάθλημα. Έχουμε το πλεονέκτημα, παίζουμε εντός έδρας, ο κόσμος θα έλθει στο γήπεδο και εμείς θα τα δώσουμε όλα για να φτάσουμε στην πέμπτη νίκη.

Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους οπαδούς μας για την εκπληκτική ατμόσφαιρα που δημιουργούν μέχρι στιγμής σε όλα τα ματς που παίζουμε είτε εντός είτε εκτός. Είναι πολύ σημαντικό να είναι δίπλα μας σε κάθε αγώνα ακόμα κι όταν έλθουν ήττες. Τους θέλουμε κοντά μας και είμαι σίγουρος ότι στο τέλος όλοι θα χαμογελάμε.

Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment