Πόσο ακόμα θα ζούμε χωρίς πραγματικό ψηλό;Για ακόμα μια αναμέτρηση "έλαμψε"το σοβαρό πρόβλημα της ΑΕΚ στην ρακέτα της. Δεν είναι η ήττα που ανέδειξε το πρόβλημα. Πρόκειται για ένα θέμα που μας αποσχολεί από την εποχή που έφυγε ο Μενσά Μπονσού...

Χθες, η ομάδα για ακόμα ένα ματς, έχασε την πλειοψηφία των αμυντικών ριμπάουντ στο δεύτερο ημίχρονο δίνοντας πολλές δεύτερες, ακόμα και τρίτες ευκαιρίες στον αντίπαλο να τελειώνει τις φάσεις του.

Δώσαμε δικαίωμα σε μία ομάδα με μοναδικό ψηλό τον Μπίρτς (καθώς οι Γιάνγκ και Μιλουτίνοφ ήταν εμφανώς εκτός αγώνα) να κάνει πάρτυ και στις δύο ρακέτες πετυχαίνοντας ένα άνετο double double και μοιράζοντας και 3 εντυπωσιακά μπλοκς.

Η ομάδα μας δέχτηκε όμως στο σύνολο 11 (!!) τάπες (και μοίρασε 5 η ίδια αλλά αυτό μικρή σημασία έχει).

Ο Ζντόβτς επέλεξε τον Φάλκερ να αναλλάβει το βαρύ φορτίου του βασικού center χωρίς καν να έχει ύψος για πεντάρι καθώς φτάνει μόλις τα 2.01... Αυτό σημαίνει οτι όσο καλή σωματοδομή και να έχει ο Αμερικανός σίγουρα θα έχει μειονέκτημα στο ριμπάουντ έναντι κάποιου εξίσου αθλητικού αλλά ψηλότερου αντιπάλου όπως ο Μπίρτς.

Καλός και χρυσός ο Μαυροειδής, αλλά το έχουμε πει 1000 φορές από αυτό το site. Δεν μπορεί να κρατήσει την ρακέτα της ΑΕΚ μόνος του.Έχει καλές κινήσεις στο post παιχνίδι και παίζει με εξυπνάδα αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι να παίζει 30 λεπτά σε μια ΑΕΚ που θέλει να μπει σφήνα στους απατ-αιωνίους...

Επομένως, για διαφυλάξει ο Μάκης Αγγελόπουλος το δημιούργημά του (που δεν θα χαλάσει από μια ήττα εντός προγράμματος στην έδρα του Γαύρου), πρέπει να κινηθεί για την ενίσχυση στην ρακέτα με έναν αξιόλογο παίκτη που θα μπορεί να σηκώσει το βάρος της φανέλας της Βασίλισσας.


Υ.Γ. Δεν χρειαζόταν αυτή τη φορά ο Κλάρκ για να ξεγυμνώσει την ρακέτα μας...Το έκανε και ο Γλυνιαδάκης με τον ΠΑΟΚ, το έκανε χθες και ο Μπίρτς που δεν θεωρείται και κάτι εξαιρετικό εδώ που τα λέμε...Αυτό απλά για να καταλάβουμε το βάθος του προβλήματος....

Σχετικά με τον Admin

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment