Βαριά άρρωστη και χωρίς φάρμακα...Συμπτώσεις επαναλαμβανόμενες στον αθλητισμό δεν υφίστανται...

Η φετινή ΑΕΚ έχει δομηθεί πάνω σε ένα πλάνο του Ζντόβτς που υπολειτουργεί ξεκάθαρα, ενώ το ρόστερ παρουσιάζει φοβερή έλλειψη στους ψηλούς (και θα συνεχίσουμε να το φωνάζουμε όσο γράφουμε στο site ).

Οι διαδοχικές ήττες από Γαύρο και Ζιελόνα ήρθαν ως γερές...καρπαζιές στον σβέρκο της Βασίλισσας, που μέχρι ώρας όλα τα σημαντικά ματς (πλην ΠΑΟΚ) τα έχει χάσει κατά κράτος.

Τα αγωνιστικά θέματα είναι πολύ απλά και φαίνονται δια γυμνού οφθαλμού.

1. Καμία υπομονή επιθετικά και συνεχόμενα τρίποντα

Οι επιθετικές αρετές παικτών όπως ο Ούκιτς, ο Ντίξον ακόμα και ο Σάκοτα δεν αμφισβητούνται. Παρόλαυτα, δεν μπορείς με το που δεν βγει ένα σύστημα να μπουμπουνάς ένα τρίποντο από τον γάμο του Καραγκιόζη στηριζόμενος στο καλό σουτ που διαθέτει η ομάδα.

ΤΑ ΤΡΙΠΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΠΟΝΤΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΕΙΤΕ ΝΑ ΣΕ ΑΠΟΓΕΙΩΣΟΥΝ EITE ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΗΤΤΑ. Νόμος απαράβατος του μπάσκετ.

Η φετινή ΑΕΚ συνεχώς καταφεύγει στην λύση του τριπόντου χωρίς δεύτερη σκέψη και κατά συνέπεια στην Πολωνία σουταρε 39 (!!) ενώ τα δίποντά της ήταν μόλις 21 ! Σκεφτείτε πως έλλειπε και ο βασιλειάδης που είναι κατεξοχήν τριποντέρ...


2.Αμυντικά αγνοείται καιρό τώρα η ΑΕΚ

Οι δηλώσεις για δήθεν αμυντικό προσανατολισμό της τακτικής είναι πολύ καλές αλλά μόνο όταν εφαρμόζονται και στην πράξη.

Στην πράξη η Ένωση χαιρόταν που στην Α1 κράταγε τα Ρέθυμνα, τις Κύμες και αντίστοιχες ομάδες κάτω από τους 60 πόντους. Κράτησε και την άσημη Ζλονόκι στους 49. Και; Οι σοβαρές ομάδες τύπου Μπεσίκτας , ΟΣΦΠ ακόμα και η Παρτίζαν μας εξέθεσαν ανεπανόρθωτα αμυντικά.

3.Χωρίς σέντερ πρώτης γραμμής η χρονιά τελειώνει εδώ

Κακά τα ψέματα Φάλκερ και Μαυροειδής είναι μετριότατες λύσεις και δεν μας πάνε μακριά κυρίως γιατί ο μεν Αμερικανός επιθετικά είναι μηδέν ενώ ο Δημήτρης δεν μπορεί αμυντικά να τα βάλει με αθλητικούς ψηλούς και υστερεί πολυ στο ριμπάουντ.

Θα την δώσει την λύση ο πρόεδρος όμως. Μόνο στήριξη στον άνθρωπο που ανέβασε επίπεδο της Βασίλισσα !
Σχετικά με τον Admin

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment