Ιβάνοβιτς: «Είναι πολύ σημαντικό να έχουμε τον κόσμο δίπλα μας» (video)


Ο Νίκολα Ιβάνοβιτς μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Champions League για τον εαυτό του, τον κόσμο της ΑΕΚ για τον οποίο δήλωσε ενθουσιασμένος αλλά και για τη διοργάνωση της FIBA

Για τον εαυτό του είπε: «Δεν βλέπω τον εαυτό μου σαν νέο παίκτη καθώς έχω αγωνιστεί ήδη 5 σεζόν επαγγελματικά, σε υψηλό επίπεδο, οπότε ναι είμαι νέος σε ηλικία αλλά πιστεύω ότι είμαι ένα αξιόπιστο πόιντ γκαρντ και αυτό μου δίνει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για να κάνω το καλύτερο δυνατό»

Για την ομάδα σχολίασε: «Σίγουρα υπάρχει ένα πολύ καλό τιμ, τόσο εγώ όσο και οι υπόλοιποι στην ομάδα γινόμαστε καλύτεροι κάθε μέρα»

Για τον κόσμο: «Σίγουρα είναι τρελό συναίσθημα, κάθε φορά που παίζουμε ένα παιχνίδι φωνάζουν για την ομάδα και μας δίνουν ώθηση στο παιχνίδι μας. Είναι πολύ σημαντικό να τους έχουμε δίπλα μας σε κάθε σημαντικό παιχνίδι και σε κάθε σημαντική στιγμή»

Για το Champions League: «Σημαίνει πολλά για την ΑΕΚ αυτή η διοργάνωση, πιστεύω επίσης ότι θα γίνεται ολοένα και καλύτερη κάθε χρονιά. Πιστεύω ότι μπορούμε να πετύχουμε κάτι φέτος»

       

Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment